[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
5x bootloop
其實有冇得去消委會投訴
有咩理由佢硬件有缺憾係要我哋硬食
就算過咗保 但我唔係不正當使用咁壞 點都要有啲交代掛
外國就俾你退錢 香港就仲要收錢先幫你整(過咗保)
成件事極唔合理

其實都係得 Google store 肯過保換
外國有啲係有兩年保養會整
退錢好似只係好少數特別情況

你岩呀 澳洲 英國 都有兩年保

我就係呢個原因先係澳洲買iPhone 6
5x bootloop
其實有冇得去消委會投訴
成件事極唔合理

但個重點係佢本身件產品有問題 唔係我哋自己整壞咗 咁不論過唔過保 佢要提供善後服務好合理呀
5x bootloop
其實有冇得去消委會投訴
成件事極唔合理

但個重點係佢本身件產品有問題 唔係我哋自己整壞咗 咁不論過唔過保 佢要提供善後服務好合理呀

Google store 買Nexus 5x
點樣同Google store 講過保換?
之前有巴打留左Google cs email 不過個email 廢左
啱啱手痕睇下 location history
屌佢連我喺邊間嘢食飯都認到記低埋
究竟香港邊度仲有黑128gb 賣
5x bootloop
其實有冇得去消委會投訴
成件事極唔合理

Google store 買Nexus 5x
點樣同Google store 講過保換?
之前有巴打留左Google cs email 不過個email 廢左

打去 google hotline 800 906 838
有無nexus 5x用家要殼
部5x死撚左 有兩個殼係手無用廢事變垃圾
spigen thin fit black
VRS design high pro shield Light Silver
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你
有意telegram 我 @mc1211
VRS design high pro shield Light Silver
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你

個VRS design high pro shield Light Silver咩色?
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你

個VRS design high pro shield Light Silver咩色?

https://vrsdesign.com/products/nexus-5x-case-high-pro-shield?variant=23041840710
satin sliver
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你

https://vrsdesign.com/products/nexus-5x-case-high-pro-shield?variant=23041840710

淨有性趣個 spigen thin fit
6p 上左7.1.1
舊電20%就熄機,有冇得救

依個 bug 好似話 fix 咗喎,你係咪最新 update?
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你

有冇拎去華強整
巴絲好

小弟部 nexus5 呢排用 headphone 聽歌愈嚟愈細聲
google 過呢排好似唔多討論
有冇人有類似問題
巴絲好

小弟部 nexus5 呢排用 headphone 聽歌愈嚟愈細聲
google 過呢排好似唔多討論
有冇人有類似問題

首先你肯定唔係耳機問題?
aus pixel香港用唔用到 新手留名

aus 好似係國際版,ok
但係 aus 唔係好貴架咩

都幾貴 我仲諗住返香港先買 點知黑色128冇晒貨

勁貴 aus 要 74xx, 美版先54xx

冇理由買美版架

我知呀不過點解差咁遠姐

其實點解唔好買美版啊?
6p 上左7.1.1
舊電20%就熄機,有冇得救

依個 bug 好似話 fix 咗喎,你係咪最新 update?

更完先死

仆街我啱啱升左添

冇理由買美版架

我知呀不過點解差咁遠姐

其實點解唔好買美版啊?

巴打可唔可以講下啊
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你

淨有性趣個 spigen thin fit

60比你
兩個都有原本包裝
100蚊比哂你

有冇拎去華強整

買左新機唔搞了

冇理由買美版架

我知呀不過點解差咁遠姐

其實點解唔好買美版啊?

巴打可唔可以講下啊

啲頻都唔岩香港用

冇理由買美版架

我知呀不過點解差咁遠姐

其實點解唔好買美版啊?

巴打可唔可以講下啊

啲頻都唔岩香港用

香港啱,係中國有個頻無,唔返大陸無問題

同埋隻叉機腳唔同

冇理由買美版架

我知呀不過點解差咁遠姐

其實點解唔好買美版啊?

巴打可唔可以講下啊

啲頻都唔岩香港用

同埋隻叉機腳唔同

我要買黑128 細機呀

冇理由買美版架

我知呀不過點解差咁遠姐

其實點解唔好買美版啊?

巴打可唔可以講下啊

啲頻都唔岩香港用

同埋隻叉機腳唔同

我要買黑128 細機呀

其實ebay啲價已變得正常好多,可以係ebay買

我之前幾部電話都係ebay買,揀返啲高評價賣家,無問題出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞