[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Amazon UK 訂左細黑128
好緊張

我都好想換細機咩價位?

同問

535 Pounds

咁撚平直運退稅?

我知啦其他seller果啲

我買32gb都要 529
貪平啦

長期ram keep 住2.8gb正唔正常

大家部pixel xl 用緊幾多ram?

長期ram keep 住2.8gb正唔正常

大家部pixel xl 用緊幾多ram?

我2.9gb,我唔會主動自已關apps,由佢係背景run…
跌咗部Nexus 5
個screen冇裂冇爛 但螢光幕唔著
咁係咪都應該要換個螢光幕?

如果想淘寶返個螢光幕應該去邊間店度買好?
有同樣經驗嘅巴絲請分享

尋晚喺鬼域買咗部國際版喇!
開心使用中
好緊張

我都好想換細機咩價位?

同問

535 Pounds

咁撚平直運退稅?

官網賣緊800佢賣平200磅真係好吸引可惜假
好緊張

我都好想換細機咩價位?

同問

535 Pounds

咁撚平直運退稅?

你要減埋 VAT 先得架
6P要換底版,即係要我換機
好緊張

我都好想換細機咩價位?

同問

535 Pounds

咁撚平直運退稅?

seller cancel左order
我估佢出錯左,應該想出535 32GB
好緊張

我都好想換細機咩價位?

同問

535 Pounds

咁撚平直運退稅?

seller cancel左order
我估佢出錯左,應該想出535 32GB

Seller 聲稱acct被hack
所以cancel order
nexus5x有whatsapp同mail嘅時候但下底個燈唔識得閃, 有冇人都有呢個問題?
nexus5x有whatsapp同mail嘅時候但下底個燈唔識得閃, 有冇人都有呢個問題?

你有冇開呀
去設定 通知 右上角齒輪
btw ambient display咪仲好
代朋友問
去華為整番6P BOOTLOOP幾錢 (已過保養)
利申:完全唔知乜撚野黎,ON9問題的話唔好屌我屌佢好喇
啱啱買咗pixel, 想問pulse notification有冇得set著幾耐就唔著? 夜晚收whatsapp第二朝仲見到著緊
啱啱買咗pixel, 想問pulse notification有冇得set著幾耐就唔著? 夜晚收whatsapp第二朝仲見到著緊

夜晚開 do not disturb 囉
代朋友問
去華為整番6P BOOTLOOP幾錢 (已過保養)
利申:完全唔知乜撚野黎,ON9問題的話唔好屌我屌佢好喇

$200檢查費+$24xx 換底版
假如係經google買就直接問google

你有冇開呀
去設定 通知 右上角齒輪
btw ambient display咪仲好

得咗, 唔該晒
pixel chrome出嗰notification msg點解係殘體字嘅(鎖機畫面都係)?
pixel chrome出嗰notification msg點解係殘體字嘅(鎖機畫面都係)?

打電話果度都有殘體字,唔知咩事

set 咗咩語言?
5X 用緊 English (Hong Kong) + 中文 (香港) 冇事

set 咗咩語言?
5X 用緊 English (Hong Kong) + 中文 (香港) 冇事

一樣
開心使用中

鬼域係咪冇5”藍色
開心使用中

鬼域係咪冇5”藍色

無藍色,得黑白

set 咗咩語言?

一樣

禁樣係最穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞