[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
我部5x舊電係虧虧地

5x內置電保養係未計一年定半年

呢個apps咩名

6個月
更新去到7.1.1會唔會去電無咁快?
鬼域出pixel xl 128GB穩唔穩?
或者問邊到出Pixel XL比較好

我部細黑128一個月就壞左
等緊鬼域幫我整
有冇人部pixel會時不時用用吓無端端no service

我試過no service嗰陣入去cellular network度search network operator見到晒其他台,淨係見唔到3hk

我試過no service嗰陣入去cellular network度search network operator見到晒其他台,淨係見唔到3hk

去電訊商換過張sim卡試下

你肯定唔係真係收唔到? 3台喎

你肯定唔係真係收唔到? 3台喎

換咗sim卡希望好啲,千祈唔好係機問題呀
日本會唔會有機買 人在日本
pixel xl隻blue係咪金屬色嗰隻藍?
定係好rough 嘅藍?

唔知點形容
但好柒

Really blue
最新消息

https://youtu.be/hiRbA508R6A

殘體
佢幫你 reflash 過? IMEI/serial 有冇唔同咗
其實amoled真係咁差咩?

不知幾正
班人幾年前中過伏先反到而家姐
燒印 味精mon
最新消息

殘體
佢幫你 reflash 過? IMEI/serial 有冇唔同咗

一早話左拎上大陸搞 佢梗係用殘體

我問左佢imei 佢話改返原本

不知幾正
燒印 味精mon

Nexus 6既燒印mon

引用隔離post
因為amoled屏幕只會著起有顏色既象素點
黑色係全黑
完全冇漏光既問題
最新消息

殘體

一早話左拎上大陸搞 佢梗係用殘體

我問左佢imei 佢話改返原本

整左幾耐 同 幾銀

不知幾正
燒印 味精mon

早幾年***留晒啲靚mon俾自己用
搞到而家都唔知出唔出pixel xl好

等下部

不知幾正
燒印 味精mon

早幾年***留晒啲靚mon俾自己用

咩 display panel 都會 degrade 架啦

等下部

等唔切,諗買ip7+,xzp,定pixelxl諗咗太耐

等下部

等唔切,諗買ip7+,xzp,定pixelxl諗咗太耐

5X已經收咗皮諗着狗衝xzs/xz算

*** lg 大陸牌子blacklisted,nokia又未出,得返htc同罪大 再唔係asus中階機都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞