[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
其實個指紋感應器有咩用?禁完又係要入密碼

講左好多次唔好用app熄mon

正常只係啱啱開機同埋每日一次要入密碼

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

岩岩reboot完?定用左off screen app?

傻仔左添

傻仔左添

Greenify 有個 Alternative Screen Off Mode
可以用 widget 熄 mon 之後淨係用指紋唔使入密碼就 unlock 到
唔使 root

不過用唔用呢個 app 就你自己決定啦
有冇pixel用家分享下用咩牌子既case同mon貼啊?
想參考下

SPIGEN SGP Google Pixel XL Ultra Hybrid Case

spigen有隻full cover嘅mon貼

傻仔左添

Greenify 有個 Alternative Screen Off Mode
可以用 widget 熄 mon 之後淨係用指紋唔使入密碼就 unlock 到
唔使 root

不過用唔用呢個 app 就你自己決定啦

幾好用喎
想參考下

SPIGEN SGP Google Pixel XL Ultra Hybrid Case

巴打係咪都係網上訂?
香港好似好少地方有得買

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

我夜晚瞓覺會熄機

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

我夜晚瞓覺會熄機

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

我夜晚瞓覺會熄機

用whatsapp網頁版唔太穩定,成日斷線,點搞?

disable battery optimization for whatsapp

disable battery optimization for whatsapp

搞掂,呢個post真係好正

唔該晒

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

我夜晚瞓覺會熄機

熄機
用開第二部機SET鬧鐘定實體鐘
有無巴打響ULM訂左Pixel而近日又收到機

我等左成2個月有多, 佢次次都話有大log貨返緊但永遠無我份....

已經等到好心淡, 追都唔想再追

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

我夜晚瞓覺會熄機

熄機

我用Nokia 6120c做鬧鐘

我等左成2個月有多, 佢次次都話有大log貨返緊但永遠無我份....

咁你退唔退錢

咁你退唔退錢

我訂果陣英鎊rate係高過依家, 我估退錢我起碼蝕5舊水

我女友笑9我買樓花都入左伙

純粹上黎8下有冇人近排有機收到
想參考下

呢隻個黑色唔啱色…
細機白色bumper case同貼,rhinoshield出品,有冇人有興趣接受

正常係出門口先會入一次
依家冇人會訓教熄機掛

我夜晚瞓覺會熄機

熄機

我用Nokia 6120c做鬧鐘

部6120c入水壞左
細機白色bumper case同貼,rhinoshield出品,有冇人有興趣接

自膠
利申: 因為等唔到港行又手快快買左配件先, 唔想放係度鋪塵, 有巴絲有興趣我可以半價出讓, 甚至3折都OK架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞