[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
諗緊將部5x換pixel
部5x成日都要插尿袋
又成日hand 機
但依家買pixel 都唔平

5x咁快打柴?
諗緊將部5x換pixel
部5x成日都要插尿袋
又成日hand 機
但依家買pixel 都唔平

5x咁快打柴?

上年4月買仲有保養
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好

得美版
大家有冇pixel case想放?價錢+圖

Pixel XL SGP Rugged Armor就有

我細機

呢個岩唔岩洗 我198買返來用左一日
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好

得美版

無知想問下有咩分別?
係唔係用唔到香港4g??
大家有冇pixel case想放?價錢+圖

Pixel XL SGP Rugged Armor就有

我細機

呢個岩唔岩洗 我198買返來用左一日

個款唔太岩
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好

得美版

無知想問下有咩分別?

幫你上網睇左美版支援哂香港普遍FDD LTE同3G網絡,香港用ok的,藍色我只係係水貨店見過得32gb細pixel,同水貨店多數只賣英版三腳火牛,要藍色大pixel要上外國網訂喎,我覺得黑色銀色仲靚過藍色
街舖買 6P bootloop 上華為有無得換機??? 定係要維修

維修換底版

保養期內唔駛錢

應該係,你可以打去華為問
你地既pixel 食唔食電
我訓一晚部機就無左70% 電

我早排pixel新機安完evernote, 發現佢車電都車得幾利害, 依家set 1日先sync 1次就正常返

我嗰部長開WiFi既話待機食電都仆街

我入設定電池度睇唔到咩app食電
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好

得美版

無知想問下有咩分別?

幫你上網睇左美版支援哂香港普遍FDD LTE同3G網絡,香港用ok的,藍色我只係係水貨店見過得32gb細pixel,同水貨店多數只賣英版三腳火牛,要藍色大pixel要上外國網訂喎,我覺得黑色銀色仲靚過藍色

前幾日係鬼域見到美版藍色xl 32gb,貴過其他色
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好

得美版

無知想問下有咩分別?

鬼域得大pixel 32gb藍色7290貴其他色300
想買藍色是否不智?
藍色xl幾錢先合理
同埋想問下邊到入好

得美版

無知想問下有咩分別?

鬼域得大pixel 32gb藍色7290貴其他色300

多謝咁多位巴打
我搵日去鬼域睇睇先
有無5x巴打同我一樣
https://lihkg.com/thread/130272/page/1?ref=android

最新ver正常返
啲字係細咗少少,整體冇問題
5X 舊年一月中買,無升過7.0
啱啱中左bootloop

有無方法可以救到部機
有無方法可以救到部機

無升都中 Bootloop
有無5x巴打同我一樣
https://lihkg.com/thread/130272/page/1?ref=android

最新ver正常返
啲字係細咗少少,整體冇問題

字體 set 返咪得
icon 係細過之前但係我覺得咁反而仲好睇
有無方法可以救到部機

無升都中 Bootloop

都話咗唔係直接關個 update 事

有無方法可以救到部機

放部比你啊 4個月前先換左底板你 講笑

都冇計架啊
一係比錢換底板一係買個部

我早排pixel新機安完evernote, 發現佢車電都車得幾利害, 依家set 1日先sync 1次就正常返

你係咪見到Android system同Android os最食電?

有無方法可以救到部機

放部比你啊 4個月前先換左底板你 講笑

都冇計架啊
一係比錢換底板一係買個部

買果部算吧 ,htc ultra u? 同pixel 料差唔多 但電細
如果 Bootloop 咗,仲可唔可以插線入電腦拎返資料出黎
如果 Bootloop 咗,仲可唔可以插線入電腦拎返資料出黎

no

你係咪見到Android system同Android os最食電?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞