羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我又係收到佢email話credit card冇approve,跟住應該點做?
想問mont bell Permafrost Light Down Parka size
180瘦底係應該著L定UL?
我諗住轉第二間轉運試多次
請問montbell個baselayer
ZEOLINE係咪保暖過SUPER MERINO
羊毛主要係排汗取勝?
canada goose竟然係ifc開舖,有咩人會買
係香港完全都著唔到件野 都唔知開黎做咩
睇小香港人
大把人1x度都要著羽絨
唔講以為香港落雪
買唔到montbell permafrost light
衣件spec上會唔會差唔多?
https://www.montane.co.uk/mens-c1/clothing-c25/insulation-c6/north-star-lite-jacket-p697
失禮哂
巴打通常會去日本邊d地方買
Montbell 超多Outlet, Google 下總有一間係附近
諗住會去木更津個戈Outlet 有冇伏
都要睇季節,早2個月去不論shop定outlet都冇冬天褸睇
佢D款好好睇呀,不過好撚貴
我上次8月去睇都無咩野岩
Atom lt 黑色中碼
幾錢先
Alpha SL?
除左無windstopper 之外, 係夠暖既.
其實我都唔知, beta SL 同 beta AR 係好清晰, beta LT 我真係唔知. 睇下有無其他巴打知.
我見佢spec有PERTEX® QUANTUM,google係防風物料黎
同windstopper比差得遠嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞