羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
羽絨黎講, permafrost 最抵, 因為係得呢個model 有goretext windstopper.
其他model 既羽絨係無一件有.

另外就係佢件goretex shell - Storm Cruiser Jacket . goretex 防風褸黎講佢算最平.
巴打們, 有無見過係smartwool 係blackfriday 減價?
如果本身有shell, 羽絨windproof 係唔係作用不大?
有無人試過喺外國網campsaver買過野。佢而家做緊85折,想買件始祖鳥風褸。謝謝
大把啦, 早買早享受
琴日試件beta sl好L正
Nuclei ar好似得好少網有賣
我都留意緊, 成日都得L XL
依件係咪唔多受歡迎
之前響rei 買左xs
Montbell 內衣暖唔暖夠唔夠做?
黎緊冬天會去歐洲旅行 大概零下幾度 已經有kappa hoody 下身應該點保暖
想買2件arcteryx
請問Black Friday 優惠係幾號開始?
如果件shell 係真係goretex 料的話, 咁羽絨 windproof 係確實無需要, given 你次次一著都係2件一齊著
厚身個隻好暖下
uniqlo 虧佬褲一條夠晒-10度之前
當呢個post 長期係潮流台係頂到係第一版個陣
想問下到時 BF 係官網定係其他網會有平
潮偉巴 可唔可以比條link望望
around -5至5度夠唔夠保暖
第1頁, 第4個post
有無XXL多架網,我見好多都得L thx
0度夠保暖?
夠暖
著虧佬褲或者羽絨褲加雪鞋入室內商場行街食野,係咪會熱到仆街?
但褲同鞋都好難話除,點搞好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞