羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我montbell都要著s
我都覺好貴
見到好多咩3in1都3000-4000
Mont-bell都唔係差嘅
4000我使撚買佢
仲要外國網成撚日半價
MILLET 又咩牌子黎 見OVERLANDER好多佢既款
montbell有無外國網買?
見amazon幾乎無
呢樣唔清楚
columbia 我買過, 我嫌佢着完太車呔人, 所以我唔會再recommend 人買.
我都憎車胎人衫
但arcteryx著起黎唔夾自己
所以睇落得montbell同columbia某D款啱睇 但香港買好似貴好多
新宿新南口/南口附近有間,
2 Chome-4-9 Yoyogi, Shibuya-ku, Tōkyō-to 151-0053日本
Patagonia Retro X 長袖款幾時先有
好想買
想問下Patagonia邊間會多啲款?想試款等black Friday also 最問埋日本版會唔會細好多/d cut正啲?big thanks!
去返patagonia啲門市試囉
巴打想問6折有無shell jacket?
保捷行好似得袋,褸主要賣其他牌子
好似唔多人睇 Karrimor ?

上年經佢網站買左件 3 in 1 大褸都係 800 幾,可惜買大左。
有冇巴打放beta sv size s?
或姐知唔知邊到做緊折
咁我都係等下
想問大家點睇aigle
黎緊11月中去東歐 想買返件靚仔d既 見佢通常要買件羽絨係底再買件面既防風外套
Arc'teryx Beta SL Hybrid Jacket

想問呢件整體黎講o mo k?
應該係overlander買定等black friday?
一月去日本 average 0度左右 邊款褸行街又啱 滑雪又啱
beta ar 三千幾
六折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞