羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
岩岩去左日本買左幾件奈良限定tee同呢件風褸,好似好少見有黑色+綠色拉鏈

https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=1103245
最後買左BETA SL HYBRID
係鐘SIR度
D FD係咁問我個袖點解咁長
我只可以講到-20度會夠, below 既我真係無感受過唔知...

記住唔好觀音頭掃把腳. 虧佬褲, 羽絨防水褲, 雪鞋係唔少得
但係雪鞋我去到會租
打算timberland 加襪
頂到酒店 換租既鞋
Outdoor褸嘅袖長係預你抬高手都唔係吊袖
baselayer黎講, Mont bell 係唔係性價比最高?
Montbell Storm Cruiser 頂唔頂到100KM/HR+ 風雨
(26 用 )

隻Storm Biker 會唔會太硬身? 有咩顃似推介?
見到香港NORTHFACE 今季D褸勁靚,但好撚貴
Atom AR/ Nuclei AR / Kappa Hoody / Montbell Permafrost
件件都得.
點解要加密
早2個禮拜去overlander唔見有得試atom ar
知唔知邊到有得試埋其他個幾件
快啲black friday啦
依件野上年我跑左大阪5-6間montbell都買唔到
係日本買montbell係咪等於montbell官網上面個戈價
上個月係福岡輕鬆買
巴打件Montbell Permafrost Light Down Parka係香港邊到有得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞