羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dfashion-mens-shoes&field-keywords=goretex+adidas+terrex+++gtx&rh=i%3Afashion-mens-shoes%2Ck%3Agoretex+adidas+terrex+++gtx

雖然我無, 不過我自己幾鍾意Adidas Terrex 個goretex 系列, 因為著得舒服同輕身. 你揀鞋記住一定要試, 同一定要輕, 越輕越好.
我好少recommend northface 既原因, 就係佢地d model 多到唔知邊個打邊個.
ok 呀, 都係goretex 用料既防水風褸
想問下有邊件shell jacket係fit到LT hoody?
主要行山用
見頭一頁寫-5 to 10度,咁日本,北海道著夠唔夠
平既Arcteryx, 就 BETA SL HYBRID. Montbell 就 Storm Cruiser Jacket
http://sims-lab.com/archives/161026down-jacket.html

日本仔北海道推薦, 我估無問題. 不過如果我去北海道, 我唔會買Light, 我直接買Montbell Permafrost Jacket.
或者一齊夾單join vip, vip可歸你
有興趣回我, 無嘅話無視我就ok
thanks潮偉巴
買返一樣size就得?
唔好搏, 你見呢度咁多人放d 褸出黎就知, 好多係因為唔啱size 要放番出黎.

去試身.
Torrent shell 正價千頭有交易
monbell 件TORRENT FLIER JACKET點睇?
我差千五先做到vip
tg tkt580
筆直負擔到當然更好
去左試 原來都幾軟身
反而件FRENEY PARKA 我試左幾鍾意
但點算fit 身
係咪要隻袖過腕?
好似無咩人講columbia?
宜家諗緊買montbell 定columbia
香港保到暖 唔想著嗰種一舊舊腫既褸 應該睇咩?
你雙手舉起90度,袖口去到手腕就冇問題,除非你會着件褸去爬山之類嘅活動,雙手會舉高過頭
Columbia 係垃圾,香港定價過高,但質量參差
搵日去再試真啲先
差唔多價位仲有咩款選擇
想買件靚仔啲
靚仔嘅就答你唔到喇,保捷行上環分店嘅Arc’teryx product 做緊六折,你去睇吓有冇嘢啱
Arc’teryx 我諗要著xs先得
咁你少咗好多brand揀
買返mont-Bell Asian cutting好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞