羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Montbell 日本野黎...所以black friday 係唔會有折..
點睇patagonia件micropuff jacket?
岩岩campsaver問客服 , AR 10月10出貨
如果想平d買,除左去日本,香港有冇sage ?
想問下呢件既size
我見佢個網男裝有分
Size: S, M, L, XL, U/S, U/M, U/L, U/XL, U/XXL

其實有咩分別?
好野黎架. Atom SL 咁上下暖
無...等永安減價.
唔知...我諗你要去試
咁平呀 邊度買咁平
想問下下星期去日本諗住買定聖誕去滑雪嘅嬲 冇咩呢方面咩知識想問下巴打日本邊到多嬲睇同埋大概要預幾錢到? 唔該哂巴打
去御茶之水 成條街都係滑雪野
呢個時間應該都有sale

預幾錢就睇牌子
歐美brand你等black Friday可能會平d
麻煩哂! 收工就search下先

我冇咩心水架 但想2000內又唔樣衰就ok ga la

巴打有冇咩推介
我問左 U/S 姐係USA 既 S 會比日版大喲
Montbell ALPINE LIGHT DOWN PARKA 同atom AR比邊件暖D?

諗緊買呢件定係Montbell Permafrost Light Down Parka/ atom AR

打算11月去歐洲著

係唔係接近最抵
折完可以再入code果次
幾錢同有冇單
Yes,係咁啱咋
件atom sl都係9百幾
屌佢我件atom lt唔知要等到幾時,campsaver話唔知幾時先返貨
可以的話, 買Permafrost, 唔好揀Alpine. Perma 有防風係差好遠.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞