羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我可以幫手買
睇緊patagonia同the north face
續重$80/1kg
好呀 我仲未買到
諗住試埋今次唔得就算
留tg傾傾?
搵suxxy 個d 代購咪仲簡單, 唔係咩?
2kg都買到幾件
不死鳥真係會上癮
請問呢度巴打對fleece有冇研究?

7.7-oz 94% polyester/6% spandex fleece with a velour face and a grid back.

Fabric is certified as bluesign® approved.

Detail: https://www.patagonia.com/product/girls-radiant-flux-fleece-jacket/65435.html?dwvar_65435_color=FGE&cgid=kids-girls-jackets-vests#tile-14=&start=1&sz=36

呢件屌得過嗎?
呢個真
之前有巴打推薦過better sweater,不過唔知邊度有折
girls 小朋友大得好快, 可能淨係著到一季

Better Sweater 個款好D, 不過我覺得小朋友著patagonia就貴左D, 會唔會著uniqlo/迪卡儂抵玩D

新入
巴打們點睇MAMMUT CONVEY TOUR HS
Thanks bro
唔該巴打
其實係我自己著,童裝XL仲啱身過女裝XS
難得patagonia比較修腰,columbia/tnf嗰啲童裝直不甩冇cutting咁
巴打 咩身形呀?
想問香港有冇D平D既防風褲買
FLEECE 要保暖就好重..
幾年前興過HARDWARE MONKEY , 暖到出汗但好重.
想請教下如果買shell應該係點預計:
假如普一件tee+lt hoody
Shell著細碼係啱啱好,舒服可活動
單著tee+shell都唔算太鬆

或者
一件普通tee+lt hoody
Shell中碼,唔算太鬆
單著tee+shell好明顯鬆

主要用黎行山/露營用,但唔知中層會唔會轉厚d嘅例如ar,或者係lt入面再加件fleece,呢個情況係咪預大會好d?
係東京入左件mont bell 風褸 好靚
mont bell大阪會唔會有?
想買條負10度著既雪褲,請問有冇咩好推薦
montbell 有羽絨褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞