羽絨/風褸/旅行用品討論[5] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
唔係bug 左個次可以折上折, 你個價係最平
上年感恩節之後清貨價買111定113usd
咩網?
你地去邊度試Arcteryx size?
諗住感恩節屌返件
Overlander
好感動 件beta ar到左貨 返去試下著咪件atom ar一齊會點
巴打我上overlander同montbell hk官網都唔見permafrost light down parka
想問邊度有得買?
想着去十月冰島追極光thx
thanks 潮偉巴

今日去過mk 12樓睇但冇貨,未有得試住

如果急買係咪要係日本官網經轉運買?
http://www.montbell.com.hk/dealer

呢d 都無既話, 日本website 買轉運
係, 日本website 買轉運
我明白巴打既意思了 beta ar加件atom ar hoodie條頸位真係好迫
企領真係嘛嘛 atom ar 頂帽唔戴既話有D位
想買多件無帽or 買多件alpha sv
zeta 啦
montbell都想買
但好似樣 想買其他款
原來finetrack今季有新野, 似勁保暖

thanks巴打
不過我想問吓只係冼水頂唔頂到冰島落雪或者落雨?
仲有除咗一樓件 Carto 有冇north face其他嘅推介?
麻煩哂
montbell 睇睇下都覺得好正,平過arcteryx,而且係亞洲size,好想買多幾件

係囉性價比幾高
我啱先睇north face好多都比佢重又fill低啲但貴啲
Beta sl 同beta lt 有咩大分別?
Sl 係咪冇security pocket ?
Alpha sv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞