真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike

用緊牙朗呢隻有冇巴打有用
有冇咩香水outlet?
想買penhaligon動物頭 同埋 dior sauvage
幾香同都幾keep味
用緊issey miyake benz penhaligon呢3隻香水
想買枝CHANEL 100 ml 邊到買平
今日凍左大家噴咩出街?

今日噴The Noir
Burberry London
Hermes Voyage Parfum
Chanel 啲價比較死,真係想平可能要上啲2手網睇吓有冇人放,好多都全新
一次買多幾支呀嘛 我都係咁
Dior sauvage edt 好唔好聞 唔評論 因為真係好兩極 但佢嘅longevity 同擴散 真係op
Jazz club未試過
但二手網有啲話你order先訂
賣五六百
都唔知係咪假
落order先訂伏多,我指個啲係佢本身有現貨可能得一件,人哋送或者抽獎自己唔啱用先攞嚟賣個啲。不過同呢啲人買點都會有風險 魚與熊掌
sauvage 隻味真係好性感
有無啲入門少少啲嘅香水推薦下
放 jazz club 同Chanel bleu parfum
兩枝都少用 買得幾個月 起碼有70至80ml
TG:Honda2688
木味香水多唔多人中意
當有超過10支香水之後就會覺得以後可以買細支就盡量買細支(30/50ml)...因為根本噴唔曬
除咗超級鍾意個d
BTW 今日終於入手dior sauvage edt, 10ML裝 之前用DIOR送既版仔2ML都用左2個月
唔該晒清,唯有得閒出去聞下Jazz club
覺得個樽身好靚
出去聞下Hugo boss
bvlgari wood essence
自己幾鍾意不過身邊啲人好憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞