真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
Sausage 果三款有咩分別?

買的話dfs門市,同hktv mall同 selfridges 價錢差幾多?
sauvage*
Thzz 清! 打算腸仔

Hktvmall 無貨,應該上selfridges買算
但香港夏天噴呢枝
Lm
真心好正 唔明點解佢要係女人香水

自己用緊呢隻唔會太masculine,陣木味幾香,幾清新唔會太濃,問過幾個女性朋友都覺得唔錯。同埋都幾持久,一朝早出門口噴幾下,去到夜晚食飯都仲聞到。仲有個加分位係個樽好靚
見到你個腸仔 笑左 忍唔住要上水
strawberrynet 賣緊edp 腸仔60ml 567蚊
而且佢有same day delivery 仲要唔洗加錢
想請教一下呢種巴拉通常點噴,噴邊,上次噴手捥好似太濃咁
前幾日坐國泰返黎,屎忽痕買左set
有無人用過?
https://www.cathaypacific.com/dutyfree/productdetail.html?productCode=SDD105Z
會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞