真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
三隻都叫朋友喺英國玩返嚟,香港啲香水好唔updated
Bvlgari aqva amara 好正同versatile, 啱哂香港啲濕鳩天氣
D&G light blue 成日無貨, EDT定EDP好?

有冇巴打覺得呢枝正?
佢地支烏龍茶味好正

有冇啲啖香唔濃for普通出街嘅推介
我廿頭 唔使man同性感
烏龍茶都幾正, 純粹個人意見佢賣呢個價錢同佢個持久度同份量完全唔成正比, 同埋真係好----淡
應該點噴先正確
上網睇太多方法
一個禮拜前買左枝bleu de chanel edp
跟住宜家心郁郁 又想買多枝
小弟啱啱19歲
想問巴打有冇咩好推薦
Terre D’Hermes
其實都有諗過呢枝既
但就驚太成熟自己carry唔到
噴乜撚野香水呀 男人老狗
你買個枝已經襯唔到啦

夏天就用哩隻bvlgari aqva marine淡香水,好百搭好清新

夜晚活動或者秋天20零度又乾又濁有時會用飛甩雞毛的acqua essenziale blu

的檸檬味好醒神,fresh下自己的感覺。

冬天好小用香水,有無巴打可推薦下冬天用,我愛好柑橘柚檸這個方向的類別。

利申:好小轉香水,除非唔再出買唔到。
唔係掛
推一推,睇有無同好
第三嗰個健身出汗溝埋香水味唔會好怪?

第十嗰個唔落club都噴,同平時路人噴嘅相對會太濃,所以唔好噴?

其實香水同古龍水嘅分別喺邊?
想問機場免稅買會唔會平好多?
新手想入支 黎緊又會飛 如果係平就唔落sasa個度睇
隻amara真係好唔錯, 最啱夏天用咁
飛甩雞毛比bvlgari last得耐d,不過慣左happy hour補飛所以無乜所謂,中午後要見客都會食lunch時輕輕噴手背補飛,反正哩兩隻都宜淡不宜濃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞