真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike

想試dior EDP點知佢話俾人偷左支sample 得返支EDT
我覺得EDT紙上面聞好似有小小刺鼻既酒精味
最後都係揀返Bleu de chanel
但係仲係對white suede念念不忘
我都想知,會唔會好濃

有幾枝係女朋友,女朋友買咗第一次比我噴之後,就上哂癮不停買不停噴,依家就算臨訓沖完涼都要噴下先安落
最鐘意係Beauregard
乜原來人既印象可以用錢解決
都要揀隻適合自己嘅香水先得既
唔通排骨毒撚噴cr7就變c朗咩
最底d鹿頭狗頭靚到
如果你又瘦又臭著衫又衣不稱身,sorry 多多錢都冇得救
不過其實噴黎噴去都係果幾枝
Lord George 陣味其實我麻麻,不過個樽真係
公雞,之後就係獅子同山羊我自己好鐘意Penhaligon,近排出咗枝鴨仔想買埋
原來公雞黎成隻高達咁
真心求解答邊到仲有得買bleu de chanel隻香水 去左沙田專門店同旺角幾間sasa問都冇
啱啱見時代b1都有
早兩日海港城chanel入手,edt edp p 都有
想問下
Allure homme edition Blanche
浸味係點?
朋友推介
想問下大家喺噴幾多下同點噴?
我依家向天噴一下再踏前感覺last得唔耐 3個鐘已經fade out
但噴多又怕太濃
Bleu de chanel EDP同Dior Sauvage EDT
睇情況,通常兩邊衫領、兩耳後、後頸

我反而想知其他人係點補香 成樽帶出街又重,另外帶細細支又怕浪費
ZARA個啲係咪買黎嘥錢?窮J覺得 CHANEL DE BLEU
YSL Y都好香 但唔太捨得買咁貴住
我都係Zara seoul入坑
然後用過靚野後就發現zara係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞