真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
反而我係偏好女人味
Chanel成個dna我都唔啱feel burberry反而感覺好啲
最愛 Burberry Touch, 不過我估停產左
草莓網係香港野黎,以前主力做中東生意

利申:以前我個客黎
之前盲買左Dior Sauvage EDT 同 Club de Nuit (Aventus clone) 其他人話好聞好性感 但自己唔鐘意 想平放
https://t.me/thh321
bleu聞過真心麻麻
藥水味咁
另外gurlain 果隻intense好正
不過太甜 驚比人當gag佬
另外tom ford果d太濃味
就咁聞噴嘴會想嘔
巴打覺得信唔信得過
sauvage 200ml 900幾
平過selfridges 2舊
抄creed果支?
緊信得過, strawberry net外國好出名,office 係筲箕灣星島後面成橦工業大廈,紫色的
巴打鍾意甜味
之前有個朋友隻香水甜到我頂唔順

Burberry用開邊隻先
想當初我一聞就愛上左 bleu
但最近都想轉下香水,睇下有無其他牌子係岩Feel

未試過聞到男人身上係甜味,但巴打可以一試
可能好多女女鍾意
同個女仔frd去免稅店噴左下Dior Sauvage落手背
我同佢都覺得好難聞
花味果味好正 不過最好基調有木,咁就唔會太女人

Burberry淨係聞過,名牌子最愛係versace(亦係唯一有擁有嘅),好撚正
咁等我睇下先
最衰佢冇sauvage pefrum
我係真係成間chanel都唔啱

我最近都有試聞tom ford,有隻個sales 介紹話係煙草味但我聞落覺得成陣膏藥味好似個佬咁,另外再試多幾隻都覺得麻麻地 反而女士用嗰啲幾香幾正
最緊要自己親身試下先
Bleu自己覺得噴左上身好刺鼻,過一兩個鐘先開始真係香 另外想問有無手足試過dunhill既香水?上星期去左合成試Icon,真係跌打水味
我之前買過 D Square He Wood 深啡色, 有陣豉油味
Dunhill我反而覺得幾正 所以話香水真係好個人
Mont Blanc individuel 邊度有得聞下 見到得online 有賣
上年香港機場免稅店見過
retaW隻固體香水點睇? 見平平地
因為平時噴香水都冇乜味
香水真係好講個人喜好,最緊要自己去試下,噴上手同噴上紙想差好遠

Hermas 隻大地噴紙就好撚臭,噴手就幾香,但聞聞吾下似巴士d 皮味,聞到唔舒服

Chanel 隻Sport 噴紙就好好味,但噴手過一陣就似澳寶沐浴露
屌澳寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞