真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
巴打 點睇bvlgari aqva 淡藍色哥隻
我通常西裝膊頭,胸,耳後,後頸

6下,sauvage EDP
個胸for自己聞 有自信啲
琴晚去sasa比sales講兩講買左trussardi black extreme

通常係咪噴手腕脈搏位就夠?google見話又噴埋腰又手肘

今日淨噴手腕脈搏,好似身邊冇咩同事聞到(得一個mk妹同事發現)
哩個牌子好淡味而且唔long lasting ,噴法上少少有巴打講唔好太伸手黨

Btw我都有考慮過你哩支,最後買咗black rose
睇圈子啦 中學果陣班fd只要你係男仔 咩味都話臭 止汗劑同香水都屌
好,聽日試下噴埋腰同手肘先
淺藍色果支 我好鐘意但男朋友唔鐘意
佢有少少檸檬味喺前調
oh thx bro
呢隻味大家覺得點?
之前莎莎買野送左支試用裝, 好鍾意, 但搵勻sass, 卓悅都無, 上eBay 運費仲貴過本野本身
有無人試過
有冇巴打有用diptyque香膏?
我見jo malone都出咗香膏
想知大家點睇 the One EDP
少噴 唔記得左
陣味係幾正既 好成熟好沈穩feel
但我試左落手要好近先聞到
唔知身邊d人會唔會聞唔到
之前噴開gucci guilty black
厭厭地 又到夏天想轉隻爽啲既
去到sasa原本想買bgari aqva 深藍
始終覺得個樽design膠膠地
比sales sell多兩sell買左ferrari cedar essence
見好似冇人討論哩隻

屋企三支都係同一隻味
EDP 用左20% 又買 Perfume
想試下diptyque香水同香膏
屋企啲香水
原先識日有discount 買50ml
覺得唔錯,點知有人放100Ml 500 蚊,好抵就買埋
diptyque 隻無花果 好正,中段 既椰奶味 好正
聞落去陣味一樣,同埋佢係用過唔岩先放,入面應該仲有80ml
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞