真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
方便計上面巴打介紹嘅希慎T place正啲,行返上一層都有專櫃,再睇唔啱行過對面sogo落地庫都得
想問下係Strawberry.net 見到Hetmes大地但係得EDT 究竟佢有冇出到EDP? 定其實去專櫃買會好D
Thanks 兩位巴打
係老尖放工依家去連卡佛睇下先
唔岩再過海
想搵咩味道
試哂成間lanecrawford既booth
本來好鐘意tom ford white suede隻好舒服既爽身粉味,但喺想買成熟小小四季啱用
所以結果都喺chanel
噴乜撚野香水呀 男人老狗
Bleu de chanel?
hysan底嗰間t galleria 來,duty free都係呢間嘢,點會有假
有冇手足知MM支 jazz club幾時返貨
香港你見邊度有售?
聞過男朋友支Bleu de chanel EDP
陣味好上癮 成日偷嚟噴
自己本身又勁中意JM支Lime basil and mandarin
想問下大家會唔會有類似既味推介下
有無人 入左 YSL Y EDP
細佬覺得幾正
我買左 La Nuit De L’Homme
Y edp都試過 唔差隻味
嗰日個frd去海港城幫我問

850$但冇貨
巴打呢枝幾錢
個樽真係幾靚
有d太甜
入咗個零月好鐘意
我自己喺機場duty free買,唔係好知香港幾錢
可能要去專櫃睇下或者等其他巴打答你
好吖 感謝巴打你
新手問。Bleu de chanel EDP係唔係專門店先有得買。150ml要幾錢。thx
想問la Nuit De L’Homme咩味道?外國好高評價
有冇人用過Ferre Acqua Azzurra?想送俾男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞