真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
有冇邊隻香水係甜味又long lasting,而家用緊既有d成熟,唔太啱自己
Tg左巴打你
https://www.fragrantica.asia/perfume/Perry-Ellis/18-Sensual-15034.html

真係好long lasting 同好甜,唔係個個男人受到
但我用緊 女朋友都好滿意
等我留意下
係呀

呢支超甜 但唔俗 應該都持久
你下次試下
有冇巴打用開MMM
睇完你講走左去search
隻Lazy Sunday Morning好似幾正呢排想買隻花香味
年紀細係咪應該唔洗噴
又或者問有冇啲啱年紀細嘅男人
利申乜都唔識
By the fireplace 同 jazz club 正啲
但有冇人用緊可以分享下lonevity 同sillage
巴打覺得bleu 維持得耐唔耐
上次經過朗豪坊試完有啲想入手
會唔會話太後生carry 唔到
都ok耐 都唔會太後生carry唔起
大brand好賣嘅top sale perfume (sauvage etc)其實點都穩陣 岩心水咪買
lm
By the fireplace 真係幾正 想買返枝
有冇試過jazz club
我覺得Jazz club 好似冇fireplace 咁正
但唔知點解jazz club 又偏偏多人鐘意啲

btw 邊個仲有得賣
btw 個人建議上selfridge 買
🔥 place 持久力長嗎? 不過夏天都就到, 暫時可以轉第二款了。
大約4小時, 擴散度一般, 但味道著實不錯。 夏天就到, 唔知3M 隻 Sailing day 得唔得

Jean Paul 既 Essence 岩岩到貨 試左上手 一開頭係同Le male一樣既好中性 清甜 到中間至後段 慢慢變成Bleu 男人味慢慢滲出
之前買左枝Chanel No.5 L’EAU聞上去都好似沐浴露
有支人地送既Versace Eros, 好甜同成個感覺好gay, 但又幾正
Eros我覺得太膩,本身唔好陣雲利拿味
就嚟夏天,巴打有冇興趣入支淺藍樽
有冇人有c朗個支 legacy private edition
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞