真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
thanks
有興趣
睇下Black friday 會唔會平啲 有冇興趣夾
如果平過香港買就有興趣
巴打想問下jazz club係香港邊度買到?
MMM海港城有啦
得海港城lane crawford有?100ml 幾錢
見咁多人話正想試下
blind buy 左支ultra male 唔係好岩想放 有興趣既tg

125ml

tg: https://t.me/JeremySY
有無女士香水推薦 年齡20
Hugo boss intense parfume edition 點睇
好鐘意佢個樽
推返上黎當新post
噴完香水再噴止汗劑會唔會搞到陣味好怪?
頭3隻我都好中意 聞過男仔fd用
Burberry隻brit for men 都好香 i likee
btw 聞過人用byredo 隻味好特別 幾正
木味香水 有無介紹
想問下如果有噴止汗劑係身,再加香水,會唔會遮咗香水味?
啱啱試左Christian Dior Bois D’Argent 都幾木下

利申 乜都唔識
想請問下有冇邊隻 係果味 唔好太甜 係啱男仔?試過成熟少少嗰啲 好似唔啱自己
尋晚係某鋪個sales話呢隻味好嘔心,
佢返而鍾意Benz, 法拉利果類, 真係百貨應百客
我想講我都有支boss bottled intense
開頭用覺得幾好聞 依家用親真係有小小想嘔嘅感覺
唔係難聞個種想嘔 感覺係刺激你胃部個種感覺 我係覺得我個支壞咗咋 因為之前好勁酒精味
已經比我冷藏咗2星期
上次sasa 個呀叔sales 都ban佢
一次過覆, 個男仔sales都話陣味令佢反胃 , 佢話佢枝boss太人工, 同埋原來最好賣居然唔係ck one, 係法拉利, 我真係完全理解唔到
天生有體香
成日俾人問係咪噴乳木果味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞