真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
男人老狗噴你老母香水咩 成個gay佬咁
19歲黎講會唔會駕馭唔到bleu de chanel
我個支已經雪藏咗,開頭幾次用感覺不錯,依家好厭,硬係覺得佢有種唔自然嘅味道
我覺得唔會,打扮整齊小小就okay
怕會比人感覺小朋友扮大人
於是同時考慮緊chanel既allure homme sport sport
但又搵唔到佢個極限版同普通版有咩分別
chanel sport果隻陣味同止汗劑冇乜分別
有隻香水好似ifc個浸味 有冇人知係邊支
唔撚係掛
見好似好多台仔都有諗住應該冇死架wo
bleu de chanel幾錢一支左右?
未入坑前, 第一次試sauvage簡直驚為天人,
就好似成個johnny depp係你面前行過嘅感覺, 好sexy , 好想買
不過試完唔同經典款之後, 就明白點解好多人評論佢唔夠好嘅原因
其實唔打算深究香水, 我覺得佢同Bleu係值得入手, 起碼好過貪平去買法拉利, CK one果類
CK ONE
比人話賓賓香水,但我覺得好香
佢用開邊款, 返咩工?同埋你budget預幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞