真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
男朋友就黎生日 送香水會唔會好危險
有見到Jo malone有禮物款 打算送一set俾佢
有無ching有推介 平時對男士香水無咩研究
wood sage and sea salt
basil and neroli
lime basil and mandarin
earl grey and cucumber
black cedarwood and juniper
blackberry and bay
有冇其他清試過ysl果枝Y
見之前有位巴打講過但好似冇咩再聽過人講咁
btw佢個樽真係靚
想搵偏甜味同last得耐啲嘅,
有冇推介
UOMO持久好差,巴打諗諗先
冇話要同意
但買衫都會揀自己鍾意代表到自己架啦,點解唔可以自己下啲功夫做下功課先買呢?
個人風格都重要架
另類啲有支玫瑰烏木都幾正
其實造物窿持久力如何 價錢比較貴唔敢亂買
多謝巴打建議 唔知巴打有無推介
因為過幾日先去sasa 睇下
岩岩去聞Le labo支bergamote 22 好岩春夏好fresh但耐左又好似有啲似空氣清新劑...
bergamote 22隻味好清好舒服。
UOMO個牌子全部都持久都麻麻
麝香Sasa嘅話可以試下Burberry ,但我唔肯定有冇
或者到時搵啲靚仔哥哥幫返你
細佬都仲係停喺sasa階段 太貴都買唔起
但靚香水用料靚出嚟效果都好唔一樣,我都想學多啲高階香水嘅嘢
巴打多啲分享下啦
法拉利 甜到仆街
咩色?
買過支黑色法拉利 用用下覺得好撚臭
好似紅色

我有用依支, 留香都幾長, 不過用落之後覺得甜咗少少, 個人感覺
偏甜可以接受到幾甜 樓主話唔係落club唔好用嗰隻點睇?
鍾意水果甜味,
樓主講嗰隻未聞過,莎莎卓越嗰啲有冇?
買多好多枝都係噴左幾次就唔鍾意
我絲嚟
不過間中會用下unisex香水 以前又成日買香水俾啲ex
chanel專櫃最好
其實自己覺得ok咪ok
點解成日有人驚d味太Gay
有咩citrus味推介 唔要atelier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞