真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
我係覺得 8.0 幾香
Seoul就 麻麻
Zara係咪唔long lasting
新仔想買chanel - bleu de chanel EDP,但一定專櫃先有?
其他地方買會唔會陣味有分別?

覺得Chanel個個Bleu好重口味,要好似Crazy Rich Asians個個男主角咁有佬味先Carry到

瘦弱/青靚白淨既連登仔咪亂噴

九龍灣德福Chanel
原本有支jo malone 生日女朋友送左支bleu de Chanel
尖沙咀海廣城都有
我想selfridges訂香水,有無巴打夾運費?
睇啱兩隻香水 唔知有冇巴打試過係咩feel
Versace Eau Fraiche
john varvatos artisan acqua
準備入坑,大家多數去邊度門市試/買?

ck見到有人話後味難頂,大家覺得點?

想upgrade自己溝囡囡
btw本人文青路線但唔係皮包骨個隻瘦,想平平地新手入門試ck, 但見有人話佢後調難頂即刻窒一窒
有無人係Strawberrynet 買過
想係個度 入枝 the one 同 Aqva amara
好少係出邊見到
Eau fraiche 幾fresh
Artisan acqua 海洋味 就還好 artisan pure就
覺得你可以試下 Dylan blue
pure好正? 但聽講留香味好短
一陣諗住去許悅試晒佢
去sasa啦
識貨但夏天會太濃味,試試哩隻

不過Dylan blue係我最鍾意嘅香水,由個盒,到個樽,到個樽蓋去到味道都係超正

再送上佢嘅官方廣告片
https://youtu.be/DtwviGsGFxg
ok 收工去cc thx bro
Sasa就任試嘅冇咁老尷,最好自己做少少功課先,知道香水分咩海洋皮革木花香料味,咩味帶咩感覺比人,前中基調嗰啲又點

唔係去到比人sale兩sale你比佢氹到好快又要買新
留tg?
https://t.me/HEYSIO

如果有興趣tg我,睇下有幾多人夾,運費點除啦。 預10/3落單
好,收到
呢隻都好正 之前買Eros 個sales送左兩板 比我
聽人講話呢隻 好似 channel 隻 allure
想問下有無手足 有 molecule 01 同 montblanc individuel
呢兩隻都好有興趣
但唔好噴咁重手
Eros我覺得麻麻,中調巴打覺得點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞