真男人一定噴香水+香水點評 (2)

1001 回覆
96 Like 50 Dislike
我想知佢點解咁肯定唔係古龍水
Blind buy無後悔
性價比極高
我都blind buy過2,3次, 買咗十零支,但最後用嚟用去係個3,4支, 最後仲賣返啲出去。勸巴打blind buy 前要諗清楚
係間網店買
Google 搵 香水 香港呀 就好易搵到
如果你搵緊你既第一支香水 我覺得呢支算唔錯
香調平易近人 一年四季都啱用 三百幾蚊算係咁
acqua di gio?
有優惠?
好正,我最近入咗ultra male, spicebomb extreme 同 wanted by night, 但次次只用ultra male
MM邊隻啱男你?

海港城間鋪無得自己拎嚟試
要staff幫手噴
搞到想每隻試下都好阻住咁
木味香水受唔受歡迎
筆直? 又要運動文青型啊
筆直1000左右 有邊幾隻可以推薦下
thx
都係抄返墨爾本巴 Jo malone Earl grey and cucumber/Wood save & sea salt幾乎要貼近黎聞先聞到
自己試過清新系: Bvlgari, Jo malone wood sage & sea salt ,Kenzo , Issey Miyaki 呢d都算中價, 應該全部都好易搵黎試, 再上就要去專櫃
Btw 個人體質同香水擴散持久度都有關, 最好試上身先會自己反應
感激不盡
運動allure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞