香港冇救,做任何嘢都係on9,港女係雞,港男係毒,遊行唔夠激進,激進入獄抵死,港獨冇可能,要返工不了,快啲移民,香港冇救

1001 回覆
4475 Like 55 Dislike
我連咗呢條link覆個打手,希望佢重新做人啦
連登太多小朋友學壞晒 一有小小野唔順眼就屌黎屌去,冇文化
開始有人搞呢個post
已經唔係煽唔煽動既問題
腐壞到根部啦
少見高質巴打
支持
「遊行唔夠激進 」
明明係雨革之後由本土派提倡既產物

佢地鄙視大台 鄙視今天我 鄙視和理非非
結果行動咪越演越烈 初一扔完磚就返唔到轉頭

從始搞遊行比人笑鳩做
搞勇武又無人join

呢個完全係本土派自食其果
先正評
但…
我廢事踢爆樓主力所不能及同無法解決的論點了。
畢竟這思想是好事。
上連登開po抗爭
只要點出佢哋用緊嘅控制討論伎倆就得

好多都係用緊似是而非嘅mis-summary,繼而離題呢招
又踩港
五毛!
樓上冇一個「港豬」(情緒煽動用詞)問點樣停止「被強姦」(同上)喎

有問嘅,係點樣對抗中共呢種共產式思想控制,顛覆社會手法

而呢一點我答咗

所以你點樣爆粗都無用,因為你根本係度鬧緊一個唔存在嘅我。
高質
連狗及其爪牙就係幫兇之一
宜家樓主咪分享緊點對抗強姦囉,

第一步就係要記住自己比人強姦緊,唔好比人轉移視線

至少樓主一開始有晒引用,高質得有根有據
你就以為講得一句思想免疫就當係高質

如果樓主唔係有晒根據我入到黎第一句就屌佢啦

你就繼續比人強姦然後覺得好享受,係自己天職,然後幫中共搵下D學姊學妹學生會長一齊被人強姦到懷孕啦
留名
我決定下次再有打手挑機,
先拉佢返主題再貼此post,等多啲人睇到同反思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞