香港冇救,做任何嘢都係on9,港女係雞,港男係毒,遊行唔夠激進,激進入獄抵死,港獨冇可能,要返工不了,快啲移民,香港冇救

1001 回覆
4475 Like 55 Dislike
台灣ptt難d註冊同有板主管理,反而討論理性d同少d 5毛
等人講呢d人話好耐,多謝你
(連登太多5毛洗板 已少上左)
推post
樓主人如其名,不過可能係低學歷廢青
推俾多啲人見到
嘩完全講中晒泛民做嘅一切
仆街美國佬
關泛民咩事
關美國佬咩事

大佬,泛民賣港都唔係咁樣亂屌呀嘛
好多扮激進真五毛
高質
總有例外
9 spin
以死相搏呀 當關sir流架
建議大家除左block五毛外,
係其他post見到記得提下俾其他人知
我是來推post的
班友仔講唔過人就發爛渣然後就得兩招,一係就話人係五毛,一係就話人鍵盤。佢地自己就係活生生嘅廢青鍵盤
連登仔係咁白痴
突然之間有個諗法
就係開個ig定期岀下關於呢類知識既post,有時提岀埋唔同scenarios
因為發現身邊有部分人係唔會上連登 對連登有bias
首先我多次叫男朋友上下連登,佢都斬釘截鐵咁話打死都唔會上
每次我同朋友講我係連登睇到乜乜乜,身邊d港女fd都會笑9我
所以我覺得即使share左條link岀黎
啲人都未必會睇/睇晒/睇完就算
但如果youtube / ig既話
或者可以做到長期渲染既功能/提高到一般大眾嘅接受程度

唔知係咪真係可行同有用,求點評
留名幫推
而家一見個D咩思覺脫 米八黑人個D上熱門就report
基本上佢地D post就係惡意中傷 散播仇恨情緒
我一個post無用,因爲啲人會即刻label我個ig/youtube account做「連登嘅人」

有用嘅其實係你哋咁多個睇完啲post之後,消化咗,係你哋自己嘅social media account到發文。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞