【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
要親身去太古坊嘔返4部電話

最鍾意睇人仆街
唔可以話寫得好好
第一句已經奇奇怪怪
Our Alex arena?????
應該係To mr Alex arena

之後用 I can advise you that 就用得啱
唔用 please be advised that 係要加重語氣
唔係太有禮貌但係用得啱
跟著落去都開始抺面

整體都可以啦
認真答你 做得call center都一定係接電話接到無停手
大把人一接左call對住資料會hold番2,3分鍾hea下先
咪就係囉
夠疆就直接踩上人總部屌人CEO啦
你屌個明知最無權既人為咩
屌完又唔會解決到問題

Btw 佢而家真係有個機會可以上人總部
唔知敢唔敢上去同屌人呢
個度office d 姐姐好靚 望住個怪叔叔上樓,仲要hkt門口出,就知佢上去嘔返4部機
咁簡單就放過佢
係條友蠢到直接send比最高級個個, 咁佢收到點都會逼下面啲人有個交代, 所以先搞到咁大單野
封email啲英文
出現了,連登仔評英文
人地打封email 15分鐘,你去太古坊還機來回都成個鐘啦
笑撚咗
社會垃圾學人評HKT legal啊頭
仲要話人哋禮貌啱唔啱 奇奇怪怪
有冇連仔女係PCCW Tower 返工?
有人還4部電話時留意下條柒碌有幾柒
On 9 son 有咩高見呢
整體都可以啦
想笑撚死人
Our XXX 有咩問題?

我見過唔止一次有人咁用,無論係講緊上司定下屬
總之同事都可以咁寫
簡單快捷又清晰
有咩問題?
原來講哂粗口都覺得自己啱
自己寫嗰篇文又完全唔敢提自己講粗口
改英文果位.....
你改完意思已經唔同左......
短撚笑人鬼佬條還可以啦
點咁好似你咁有高見丫
梗係冇問題啦你英文咁好
你連legal人英文都評為整體OK啦
你咁學識淵博 英文講得好撚過咁多人
我哋呢班垃圾點有資格評你笑你呀
乜你地咁易比人地個 title 嚇疾
係好就好
錯就錯
唔係客就大哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞