【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
佢on9唔洗理
肯撚定你未做過服務業
條友俾人撚到咁仲會請假去還機?

唔去又會點呢?
Standard legal term嚟
賠錢事小
嘔返四部機出來先屈機
上去還機肯定比人指撚住黎笑
其實成封email 好有霸氣
成篇啲字好簡單,冇咩花巧野但出嚟嘅效果係字字珠璣
kakakaka
比人洗腦囉,有腦都揾間正常平嘅,比成五舊幾,連埋機吓話
D電話肯定驗屍咁驗
YES, 不如問下頭先個位仁兄會考中文作文咩GRADE先得架
無人叫佢賠錢
而家叫佢還機
好合理呀
直屬親屬係可以,兄弟姐妹就唔得 守則係咁寫
利申電訊撚
YES, 用中文做母語,但係會考中國語文A唔到, 姐係代表佢係文盲
見到d係度撩人d英文有問題既毒撚真係好想笑7佢地

人地鬼佬都唔care既野你地係度雞蛋挑骨頭
真係得香港人先至咁on9
1010好波
唔駛做過,一個正常人將心比己都唔會等兩三分鐘就屌人啦
佢可能同條on9仔係同一類人黎
仲有人撐個客都9成係呢啲閪客格或者離地撚冇做過support類既工種,啲仆街真係好撚癲,講真條線幾唔好都唔應該發洩落個員工度,細個都有人教千其唔好得罪為你做事既人(如廚師),咩份糧包左果啲咪就係做開奴隸先有既心態 姐係你就有呀媽生既,人地cs冇呀媽生既冇感情既,為左三分鐘屌人 銀行成日hold親都10分鐘起跳啦

條友已經係唯一reach到而可以幫你處理問題既人,你仲屌9佢咪盞吃力不討好,屌完佢佢又唔幫你之餘又玩死埋自己
除非你話你做原始人連電話都唔撚用既姐
唔係你要簽約用電話間間公司條款都係咁撚閪
唔通你話唔同認邊條邊條間公司會so你咩
好多人都唔明

你嬲還嬲,發脾氣冇問題,始終你係客

不過唔代表你可以語言暴力,唔代表你可以橫蠻無理。

你對服務唔滿意,你有意見,有投訴冇問題,不過你屌晒老母,借題發揮發老脾,勸喻無效,我覺得HKT 今次做得好好,起碼公司係真心撐員工,唔係奶鞋底,乜都推個員工出去受死
我覺得係個傻仔搵錯投訴人姐.
人地主席得鬼閒理你呢D人咩, 仲要煩唔止一次. 我諗佢SEND 咗成十封都唔出奇.
如果佢用返正常途徑咪又係個員工受罪.

呢下係玩大左
以為自己大撚晒,玩嘢
點知俾人撚狗咁撚返轉頭
您用CSL定1010?
我覺得1010服務幾好喎,我打去要搞咩都好快手搞掂,搞完仲會打電話同你講翻已經搞掂左
好多香港人其實都會好似條傻仔咁
上網搵人地最大粒果個
又或者人地外國公司
就投訴到人地外國總公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞