【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
個內容先正
你!邊月邊日幾點去櫃台!叫我手下召喚我!

完全係撚狗
抵撚死
抵撚死…有個臭錢買服務就當自己係大爺…aaa好波做得好!
讀書個陣做過收銀
有條西港女嫌排隊排得耐
一到counter大大力咁掉低啲貨同掟卡
然後西曬面
你話掟黑卡我都會怯怯地
但係佢掟個張卡係最cheap個張紅色enjoy卡

想講揸黑卡啲人都冇佢咁大氣燄掟卡比人執
試下問電管局
而家啲hotline 又係好煩嘅
襟一大輪都未搵到個人聽,搵到人又俾人hold線,
真係無乜時間或有急需都幾慘
不過佢又真心柒,吊完人又想告御狀
點先寫到咁既程度既email 好想練
想知出咩PLAN可以出到4部電話
仲要免費送?
讀多d書
上少d連登
點解d人係都要問候人老母?!用正常d既語氣講出自己既心情唔得既咩?cs都係人,人地都係打份又唔係玩針對你…發洩係cs身上真係無謂…
成封email好有組織
俾人當狗咁撚
封信係CHIEF LEGAL署名寫架,緊係好啦,每一句說話用字全部都研究過先用,有咩事封信可能要用黎打官司,是但搵個大學畢業都未必有本事同能力寫到出黎
我想逼佢cut我plan 有無方法
良心企業 對無理既事終於係幫員工出氣
Hemat 咪即係csl
集團主席肯睇封信咪算好囉
Ask the reception to contact me...
係咪還電話個陣仲可以見埋人地個chief legal counsel?
貴賓式待遇
寫呢封信嗰條女係人哋公司法律組最大嗰個
你再諗下呢間唔係細公司喎 係HKT啵 李超人啲嘢
講緊嘅係輕則Kong u first hon grad
重則外國elite出身
唔通真係求其搵個中大email做咩
人哋浸過嘅鹹水多過我哋奶過嘅閪水啦
你覺得條矇佬有幾多墨水寫上去投訴呀?

最多咪

Dear AA
I fuxk u , fuxk ur services

Regards
柒頭皮
入到去咪求撚其叫個admin或者legal去收
抵啦 垃圾

比人CUT線冇得駁嘴嬲豬 就去投訴 以為大撚哂

抵撚死

條友男定女 多數係女 咁撚垃圾
我細路仔真心求教
有無人可以俾個keyword我揾 "our (name),(title)"呢個句式?唔該
Dear Mr Ka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞