【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
以前做過callcenter 有procedure 話要warning個客三次唔好講粗口 否則會中止對話。
好多客其實會呆左陣,之後會唔好意思,我講慣左 有d會真係冇再講,有d會冇講一陣,但冇啦啦又講返。之後都由佢。
少部分似呢條友唔認錯繼續爆,就可以cut佢線。在情在理,呢種客點鋤都鋤唔入的。
4份合約有幾大?
實係個客以為4份合約就好似買起人地間公司先係咁屌人啦
寫幾封email比個director 抵撚死
多次追問點解hold你3分鐘? 成件事錯晒重點
咩plan五百幾咁勁
可能人地答左佢SYSTEM LOAD緊佢又係咁追問
講真呃你做乜, HOLD你條線去食杯麵咩
應該係連埋旗艦手機的PLAN
6G + 用量皇差唔多
好多人家庭plan 4-5個人接近五百唔出奇

除番開都係百零蚊一個人

其實唔係咩大客 只係個客以為自己大

好似依個case要還4部機咪又係一個以為自己大客

正常人點會被人cut服務就算哂再平既客

如果有錄音聽就精彩了
明白

但其實MTR CUTLINE都無計
係MTR公司唔比電話公司入去擺野

但我同意上唔到都要比隧道費又唔比CUT係好ON9

但其實係HKEPC班中佬玩串PARTY
班人周圍教人求其一個位收唔到就無條件CUT約
呢排我個台4G都死死下
成日彈去3G
西客等下就要投訴
難得會保cs
好心d酒店高層學下野啦

d西客一投訴就震撚晒

成日驚埋d乜鳩tripadvisor
見到佢竟然容不下小小客戶已經笑緊
再睇埋下面人地撚尻返佢 笑到我仆街
屌完人老母仲send email去人地主席到
真係任屌唔嬲咩 而家捉蟲啦

記得準時去還電話
有890蚊咪好囉
殺一個西客,公司咪最多賺小三皮野

但係班cs 同legal 同前線既員工會好撚開心囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞