【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
以前賣過俾澳洲幫,唔知佢又買番。
呢啲柒頭真係笑死人

自己冇禮貌走去煩集團主席
搞到人出動埋chief legal counsel覆 重要嘔返4部電話

呢啲咪好公司囉 咪縱容啲垃圾客人
香港真係好多西客
試過排隊排得耐都可以投訴
1. HOLD兩三鐘線有咩問題
2. 粗口鬧人CS, 唔識尊重別人的人係抵撚死,人地都係打份工
hold幾分鐘就粗口, 以為係咩大事, 仲搞到要親身去還返四部機
實有錄音先告鳩佢
可能D 閪人以為自己秒秒鐘幾廿萬上落
呢D 小事又唔搵秘書搞
還不到賠幾皮野
一定啦,保障公司嘛…
人地宜家大大力撚返條仆街呀
痴撚線咁樣對客仲有咁多人讚
1. HOLD兩三鐘線有咩問題
2. 粗口鬧人CS, 唔識尊重別人的人係抵撚死,人地都係打份工

粗口我覺得睇咩情況, 有時火滾一時失言在所難免, 但為嗰兩三分鐘hold線就失言真係戇鳩到震
試係係超市有個愛字頭老野(我認到頂帽)
見前面個客買得多野口UPUP屌人老母

香港人西絕國際城市
有時語氣惡, 對面CS都吹你唔漲,但一講粗口基本上已經過左條界,好多公司都有工作指引係可以同客人講聲如果對面仲唔冷靜會中止對話,我諗係因為咁CUT佢線
次次幫老豆老媽打上去,聲都唔洗扮,對足資料都幫到佢地搞

佢真係On9到
你係邊頭翻工?我得閒過黎屌下你老母
4份合約嘅大客都唔撚留你,柒撚到
用4份約收入去帶動員工士氣,收買人心,抵過加人工啦
正宗自己拎黎柒
真係大老細就會俾晒資料個秘書搞,最多搵埋男仔聲。

如果係公司名登記,又點駛自己搞。
1010 成功賺取員工支持
有D投訴撚成日以為一野搵最大粒果個投訴,人地就肯買你怕,你估你真係好大個客咩,人地真係大客果D 1010有專門account manager 跟啦,7X24 電話隨傳隨到,而家好睇,人地搵chief legal 你cut你份約,你仲要無啦啦擺上網想搵人地幫你公審1010,呢個動作簡直係死多兩錢重,人地更加會渣正全部條款同你玩落去

以為自己大聲就大晒咩
大公司cs實有錄音,費時有事時口同鼻拗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞