【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
個個生意佬都係咁, 但你正正常常邊撚個得閒CUT你
佢Cut你就冇野,你cut就如下月份加行政費,依家係勁唔公平,唔係邊個唔得閑cut你嘅問題
香港人會叫
服務員
呢個已經係原post
On99, 投訴到去集團主席
你投訴到佢上司人地都未必搬法律部同你玩
依家真係拎黎柒,閪客唔抵可憐
屌 CS 無事,錯在不斷寫信俾人個 GMD
份合約裡面有冇寫唔尊重職員條款就可單方面終止合約
同埋責任方由邊個負責
係唔公平
但你簽左份合約就同意
而家係你屌鳩人, 人地用返條例做野
噤都有錯
(中興都係衰on 9)
仲要親身上去還4部電話
份合約無寫唔尊重職員條款可單方面終止。

份合約係寫電訊公司有權單方面直接終止你張contract
Foul language
就咁hold你幾分鐘就講晒粗口都唔抵幫了
仲要聲大夾惡擺喺fb 慌死其他人唔知自己柒撚咗
錯在投訴錯人,玩撚猿
係richard架,1010咪又係hkt
你睇番佢封e-mail 講條友違反左合約入面啲條款
人地咪寫咗囉

nuisance or harassment

睇下果句"your act......"啦
以前做個call centre 便知好撚多仆街好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞