【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
學吓姜生粒黃豆咪不失大體囉
有線hold我半個鐘都係照等啦
垃撚圾
屌CS咪算囉,寫信俾最大粒果個投訴,條友係咪冇腦
連登狗真係唔知頭唔知路就幫左1010先
連登狗又知個cs唔西?
係咁唔代表岩,更唔代表帶問題
咪即係ruby close d fd,不過呢班毒撚連片都唔敢拍
呢單野明明係1010做得好
總係有啲柒頭要諗啲理由彈佢
唔係話時間問題 如果個cs係做錯野 唔駛佢等 個cs都係錯
但係封信講嘅 就係佢爆操鬧人 騷擾緊個CS legal先用條款揸正黎做cut佢contract
如果真係上庭 最多係拎番聲帶俾個官判係咪騷擾
但係以封信嘅態度睇
你估條廢中贏唔贏到?
其實最好就條友死撐
話自己態度冇問題呀 好似上面d人講cs西佢先西呀咁
逼到上法庭公開段聲帶
聽左咁多年angel方家都悶
帶出咩問題? 客就大哂?咁對公司又公平?人地有跟有據termainate 你, 合約都寫埋. 咁如果你唔找數佢cut單要你賠錢又得唔得?
你鳩又唔好以為間間公司鳩啦,CS係小員工黎架咋,係職員西聽返隻call咪即時扣果個月糧加書面warning,1010果啲係大貴客係搖錢樹,唔係csl果啲level既濕鳩客比得上,個大客嘈一定會睇哂成單野來龍去脈,加上咁把砲搵得AA,晨早搵左專人去聽返每隻相關in call/call back
用垃圾台係咁架啦
啲服務業不嬲對啲staff好嚴 一定驗屍咁驗啲records 同 審犯咁審個cs
咁都冇野證明個cs 真係無辜 上面班友仲話咩幫住個cs
我自己就見識過CS串過馬撚
班友以為政府應該乜鳩都幫佢先係岩 合約黎架傻鳩 你有權term人 人地唔可以term你 ? 一係學美國咁成班遊行要求合例所有手機產品包括蘋果都可以換電 唔係冇例你講乜鳩岩唔岩? 開善堂呀人地
你可以投訴佢
人地有法律部門好心你地就唔好自曝其短啦
你可以投訴佢
但唔代表你可以講粗口屌佢
搞笑咩投訴 上黎呻幾句屌下咪算
CS有D師奶唔知係咪更年期 問句野又疾頭疾勢 有時真係唔好怪人投訴
我有話可以講粗口屌佢咩?邊句?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞