【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
睇野睇成段啦巴打 咪話左佢屌係有錯lor
你可以繼續覺得佢抵死 他朝畀d公司玩唔好上黎開post
你出撚左黎做野未?
批判性思維係好

邏輯性思維都好緊要
抵撚死,講粗口咁仆街
做野講個理字 如果覺得係間公司屈你玩你 係應該要搵ofca蘋果因報依d第三者 唔係同佢累鬥累 反正你覺得俾佢玩就姐係無得解決啦

發夢見到如果有case係cc去第d地方 個處理態度會唔同 不過限d口同鼻拗case
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180518&s=7015342&a=58208311
【懲罰衰客】爆粗鬧CS再投訴!HKT霸氣Cut約:請歸還4部手機!
我最想知佢點拎到aaa佢個email
一係有人爆俾佢
二係佢之前都係做hkt
巴打你好叻啊
有d人 當返工既人唔係人
唔爭氣笑左出黎
攞英文全名併咪得,再加@HKT email domain 有幾難
有全名全公司email格式都係一樣嫁啦
佢應該係瘋狂滋擾個 director(封信話few complaints ),人地睇完覺得自己堂堂一個上司公司執行董事咁樣比人insult嬲豬,之後先refer去legal
一講英文就一大堆文盲衝出黎
咁都比你諗到
超級大柒頭+性別歧視
做ceo 做到咁小家,同人一般見識,講幾句就嬲豬出律師信
個ceo 都唔係咩好人啦 笑死朕
連登喺咪全香港最大組織
long time no see都要搬出黎做英文例子
發夢果時聽到把聲就似d典型地盤佬聲
殺一儆百
贏盡員工士氣, 大把人撐啦
佢真係笑死人,全連登得佢識英文,係英文權威
aaa@pccw.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞