【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
[衰客]對CS爆粗俾1010終止服務仲要post上FB求公審

https://lihkg.com/t/668249/6?ref=android

原post好似係呢個
係香港 做得前線就係慘
Sales counter CS
香港人持住自己識幾隻字 下下就投訴
老闆又只係望住個客
不過今次搞咁多野 都只係個弱智無端端send左”FEW” email比人地個Director先搞到咁
去到呢個層面 個弱智又唔係有頭有臉有權有勢有錢
隨手教訓下佢 順便增加下士氣
想睇
今次係個客Violate左份contract條款
1010絕對有權中止份約
所以其實好多人簽約時睇都唔睇就鳩簽好危險
至於錢方面
1. 4部機既機1010會賠翻比佢($890)
2. 月費正常係逐月交 所以比佢玩至30/5
4部機既錢
即係其實佢一條友簽左4張約 ?
我係以為佢得一張約姐
咁條友咪蝕左4部電話錢?
有冇得拎番錢? 定淨係拎得番890
公司做得岩喎
做得好
樓主當時電話有無講粗口先?
重睇5次
以為有新名叫連老麥
律師寫個種舊式英文
好多UE拎A既學生都要時間習慣

但明知篇野係出自大公司既GC手筆都仲要教番人點寫
會唔會睇得自己太高

our Mr Chan, your Ms Chan根本無錯
自己都識講等左個2, 3分鐘, 咁都要屌人老母, 呢啲閪客真係自己攞黎賤。
放上網想人地幫佢評理, 錯左都想搵人認同佢, 大佬你錯就係錯唔會有人撐你就變啱架
層樓係屬於你,只不過抵押左比銀行,如果層樓唔屬於你,理論上你係賣唔到樓亦唔駛交稅
Cut都唔緊要 還機都唔緊要 重點係親身上去 到時上到去實柒到仆街 人人都知佢係個西客
#457 解釋得好清楚
不過D 小學雞會選擇性失明
之前我用中環收唔到
佢check完之後取消左我張約,唔使賠錢
唔係
連登小學雞教軍人打仗都得啦
英文呢啲嘢真係碎料
屌 今日屋企等lift收爆都上唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞