【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
pccw應該通知曬全港各大電訊商 blacklist呢個客 等佢喺全香港都上唔到台
good idea
次次見到兩登啲公屋垃圾教人買樓同寫英文就笑撚死,自己現實中一事無成喺網上就指點江山,現實中冇女會睇佢一眼,畀錢先有雞屌,網上就講到條條女都係雞係公廁自己唔撚屌
其實1010班高層算係咁,肯撐班前線員工,仲要主動處理個客,又唔怕麻煩就算打官司都同你玩
比著其他機構真係會屌咗個前線先,再屈佢道歉,好似之前機場保安講咗句靠個囡上位就俾人炒單嘢咁,搞到咁多閪人真係當自己上帝
邊個同你講最大粒一定係英語最好既人
一個律師能力高唔高凈係睇英文叻唔叻?
咁求其搵個英國乞衣做都得啦
係香港人先咁撚膚淺
你唔好本末倒置啦 宜家係講緊條友屌鳩個CS呀
你邊忽聽到姜太公有屌過個CS呀?
你講野有冇用腦呀? 哩句屌緊你呀濛撚
少有既香港公司係根據事實
唔係係咪都屌自己員工先
值得讚
見識少真係可憐
事實係大把鬼佬既學術英文寫作能力都好差
個前線應該都係比上司屌左先
不過屌完今次再玩鳩個西客
其實佢只係想提早完約轉第二個台。。
這就是成功的例子
咁又唔好咁講
其實都好多律師同banker上連登
Ture
成件事係嘈到aa先會俾人咁玩
假如佢無嘈到,講幾百次粗口都一定無事
pccw出晒名西公司,點會撐員工
年年有錢賺,都一大堆人無人工加無花紅,高層俾人屌到上天花板都無人理

利申:合作過
有d人寧願信自己都唔信法律學者

有自信又唔係錯晒既...
不過咁有自信又唔拎自己d才能出黎比對下
咁除左on99自以為是無咩分別

又唔係睇低連登既
不過既然英文咁勁,睇怕都應該係kong u教英文啦

最尾仲要整一句 " all our rights are hereby reserved. "
完美反屌返
發夢聽講隔離team接電話個員工已經算好脾氣想同個廢中傾 係條友係咁屌 個員工已經提左佢話冷靜d先再係咁就收線
條友把口唔收先cut佢
老實講依間野好少同客撐到咁行 多數跪地求和禁住佢算
咁樣覆應該係廢中嘈到上面 先叫legal去查
平時legal點會理客投訴
要嘔返晒啲合約機出嚟,都幾成功
唔好玩啦 你咩新鮮蘿蔔皮同人改英文啊 你同人挽鞋都未夠班啦
我唔明屌1010閪既人究竟夠18歲未
明明係個客閪自己跟足PROCEDURE
如果間公司咁都唔支持自己D員工先係冇天理
屌你老母條友係咪讀緊中二全班英文考第一,有自信到去教大公司法律部D人英文啊
唔好當自己係世界中心喇中學雞 幾時先大個仔啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞