【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
柒咗自膠
個890係畀返個客
咁真係唔知咩料
因為呢條on9仔
我會轉去1010
雖然本身都用緊李家系列
剩低1%係咪英文鑑賞力好高
但如果佢唔上返去還機,啫係嗰日no show嘅話會點?
預繳之類掛
唔明樓上講乜野redundancy問題,加左our個意思係有唔同到,先唔理係咪禮貌,至少表明左呢個人係我呢邊既人,意思有些微唔同又點會係redundancy?

Our + name 真係成日用,無論我公事上同外國人出信定係我收到外國人既信都會有時用,除非大家一齊用錯啦

Our + Name 文法上我敢肯定係冇錯,但佢係唔係一個最最最formal用法我就唔清楚。即或如此,當一樣野多人用於formal letter,佢就會慢慢變得formal,係冇一條好肯定既界去介定佢係formal定informal
仲嫌唔夠柒,放埋上網比人笑
出律師信係小額錢債民事追你4部IPHONE價值囉

條友咁串,間公司應該都會渣正做,唔會撇賬形式處理
有冇佢投訴 ceo封信睇下?
抵撚死,小事化大
sosad 條友好撚長氣

不如你去睇下 英國case 既 judgement
我覺得你會話成篇好多野錯
第一句已經暗示呢鋪一定撚鑊你
有機會係老細order
天真既客人以為自己大把籌碼
個客太煩公司一定blacklist你
條友真係唔識野架喎 幫律師執英文
唔係話取消合約,本來個客要俾剩餘合約的費用,依家剩係要佢還機,簽份野,就退返890,同唔使佢俾剩低月費咩?
條友識唔撚識英文嫁
篇email打得咁詳細,佢都仲要貼上fb懶係公審人
仲要本人前本人後,以為講句本人就好有禮貌好有point,仲要將啲詳細過程hidden曬
睇下人地封email講乜9先啦
柒撚到上月球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞