【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
cs聽咁多粗口都頂唔順,應該有講粗口鬧埋莊月明
點評理,佢又無post 投訴ceo封信,你又知佢封信係好粗俗嘅? 我依家淨係睇到1010單方面話個客無理取鬧。係要公審唔該俾段錄音出黎,你夠膽話個cs一定態度好?
依家佢單方面終止合約仲唔賠個客,你係客你單方面終止佢你要賠晒咁多個月錢,咁都叫公平?
咁似我個經驗嘅
4部電話 4個no.都要轉
正路termination應該返ODNO
唔奇呀,啲sale為開單你問多數答左得先
可以想像啲cs幫佢地執唔少屎
如果自己無錄音,有冇權聽佢地個錄音?定一定要經ofca叫佢交出嚟?
你可以同佢講"我好肯定我有咁講過,我都"知道"(唔係"相信")你地有錄音,不如你地review下個錄音再同我講啦"

目標為本,你係要解決個問題,而唔係要聽個錄音,佢如果擺爛話無錄音再捉著佢呢佢句投訴上ofca都未遲
Chief Legal Counsel
覆佢果個律師黎喎
佢會唔會入咗電訊界blacklist
以後要靠買電話卡過世
艾力仁巴打真係犀飛利

肯撚定位高權重
只係電訊商停台算係咁啦
試下打去自己做緊按揭間銀行玩野
銀行有權單方面要求Call loan 呀生 麻煩一個月內還返差我地銀行果幾百個呀 我地唔做你生意啦
Kaka?又係臭西港女?
大公司高層email通常係名嘅縮寫@domain
Mr KA KA
最好條友搞大佢
我都想聽下有幾粗俗
AA email仲要唔係pccw standard format
不過唔知google有冇
話明格式點會有真嘢
同樣地消費者都應該有得保護自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞