【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
可以直接講係錯啊,要上億result先係岩,我地識條鐵咩
有無上集嘅 link ?
澳洲係咁㗎啦
聯合國來架嗎
一間公司咩人都有
不如你潛水唔好柒落去啦
討論英文唔係唔得
但你google 完有幾百個results 出黎就話太少佢錯
真係好格硬黎
你不如google 下你全名,無一百個results 出黎你是未唔存在呀

唔係話大機構唔會錯英文文法
但要捉大機構法律部英文就難啲囉
人地講緊一封信改一兩隻字個法律責任就唔同既情況下
會唔會比你捉到呀
send email比人地ceo 以為自己係咩大
客呀
篇文擺明代筆
一個chief legal撚得閒親自寫比你咩
YES
去斬CS就好尊重, 係英雄
爆粗鬧CS就閪客抵撚死

連登仔質素

https://www.google.com.hk/search?q=有線+高登+斬人+site:forum.hkgolden.com
笑死 成撚日都會出現D以為自己英文好勁
諗起上次個POST有人教Trump英文
個客會唔會連電話號碼都keep唔返?
連登仔唔係教人要兇d cs先幫你做野ge咩
潛左邊有得笑
Cut 左 未唔洗比錢囉
有線用手段唔比個客cut
1010個cs因為system要load所以hold左個客兩三分鐘
咁都分唔到?
到時有冇人係14F直播
我睇個陣都覺得 "....to our ur Alex Arena, Managing director"好奇怪 點解唔係"...to Alex Arena, our Managing director"
不過係legal出 心諗英文點都好過我啦
再碌落啲就有答案睇 問都唔使問

利申 UE A
其實篇野仲有其他文法問題
佢唔一定係啱晒
垃圾公司執撚柒咗佢啦 服務愈嚟愈西

呢度班傻鳩係咪以為撐1010有錢分
平時最撚憎啲電訊狗 但今次抵佢俾人公審
肯撚定成個電話講撚哂粗口 仲要係咁問候人雙親啦
Ching知唔知點解呢到要用to our Alex 而唔用to mr.先.... 寫得出自然有佢既原因啦
香港地閪客係要教訓下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞