【瞬間看柒頭】有人粗口鬧1010 CS點知被cut contract仲要還4部電話

909 回覆
2325 Like 24 Dislike
呢個客一定係閪中之閪間公司先會咁樣玩野,
依家柒撚到喊啦
咁撚有料使鬼send email比AA
打個電話都得啦
港燦以為自己send個email就好撚大力
唔好咁啦人地英文唔好
屌你老母又係你 煩唔煩呀 成日係唔同post講埋d尻野
明顯係前同事玩野啦
明明你話緊佢唔岩
但條友仲要扮晒野
講到你好似撐緊佢咁
真係on9到震
佢話自己打尊貴客戶服務熱線
係咪以為自己真係尊貴D?
臨尾約上去 office 交機個招用得幾絕
如果機主親自上去交機可以乘機刺激佢爆 seed 再入佢幾鑊
如果佢叫速遞交機的話
又可以用回收番來的機 not in good conditions 去砌佢
中學書無教到呢d掛
上到去招呼佢既人一定西口西面玩9佢
不過一撚樣,和記又係佢屌佢老母家爺仔乸玩鳩晒
見到樓上條友扮大袋就好想笑
終於知道柒?
可能好多人唔知,其實你講粗口鬧啲職員,間公司真係可以告你,有啲公司直頭有指引比員工點處理,係睇間公司會唔會揸正同上司強唔強硬。
以前返part time 試過比客用粗口鬧,senior見倒即刻話再講粗口就報警,告佢恐嚇。
最精彩係要交埋剩低果啲月費
但890係咩錢黎
香港地真係好多閪客
如果係meeting room 玩到佢發火就好睇
英文好咪可2唔人跟template
我呢啲英文差跟就用standard phrase
撚狗咁撚
YES
有哂指引
特別大公司, 有D係客戶講幾多次粗口就可以聲明報驚, 終止對話等等
但好似你咁講, 好多都係多一事不如小一事, 唔會去理
今次就個客似玩大左
1010 Chief legal 都出埋
井底隻青蛙未見過海咪覺得個海咁大好奇怪
佢最尾話會waive 佢之後d月費唔洗畀
但係之前outstanding嗰d要佢畀返足晒
可能890蚊就係total欠嘅月費

最搞笑係人地今次要返嗰4部機係in good condition
如果條友賣晒4部去先達嘅就要搵返4部返嚟

谷住成肚氣又唔可以打爆4部電話先畀返人
佢5月31日上到去一定塊面成個關公咁
份合約邊個出㗎

又無份訂又無份出點會覺得人哋會唔閪鳩你 間公司老豆開咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞