前商台小DJ+前A記小員工轉行做it, 你問我答

797 回覆
246 Like 13 Dislike
jan jim sammy三套lead人方式你點睇

森美,肉緊D勞氣D,希治閣緊張大C
占占,輕巧D隨心D,其實個人好機智
Jan哥,佢肯lead你先算,啪得佢就自動波,仲要lead係咪唔想撈啊?

所以家陣咪西瓜跟阿jan囉

Jan哥,佢肯lead你先算,啪得佢就自動波,仲要lead係咪唔想撈啊?

西瓜唔係跟森美咩

想知呢個封面邊個設計?邊個批? 條友有冇比人炒?衛蘭見到有冇喊?

如果係老黎意思咁當我冇講過

前文算係答左,我唯有當你冇講過
吳君如真人係唔係好臭格?

唔係,越係捱過既Artist,其實越懂得對人好。

西瓜唔係跟森美咩

我記錯左晴朗,自隊一打
明早要開會,有咩野隨便問,明天再回,但預左冇答得咁快,晚安。
真係你

細個成日聽你啲節目
點睇production呢行前景?
gt真係喪ot

利申 做過gt既pe
gt真係喪ot

利申 做過gt既pe

咁程序猿呢
留名
點睇Kay未拎過女金
當初黎明點解會搵你入A記?
入到去做咗幾耐,先覺得自己勝任?
Wasabi 真人係咪好串?你覺得佢有冇料?

細個成日睇佢啲書同聽佢個播歌節目
你啲reply好dj, 好跳脫

搞到我成點都未訓
點睇donald
我想問果首歌播幾多次係咪由1-2個人決定架

同埋到年尾如果想改變賽果係咪真係會勁播果首歌架?
多謝你阿喱 中學雞日日聽903
好鐘意乜嘢地獄d歌
喱民 你d廣播劇 大野先生 喱老闆陪我成長
以前覺得你係呢種人(聽眾主觀感覺)
唔刷人鞋
有咩直接講唔修飾
做到俗世清泉(希望)
未必樣樣最叻
但自己要有樣野引以為傲

O個時一路聽喱民一路希望做到你咁
但大左出黎做野
好快就做左自己唔鐘意o既人
搵人埋堆
有咩都驚得罪人
講野要圓滑
人地叫呢d做「成熟」

相信今日你出呢個post
都表示你「成熟」了
LM撐阿喱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞