前商台小DJ+前A記小員工轉行做it, 你問我答

797 回覆
246 Like 13 Dislike
Happy Tree Friends 係你定Leo 嘅 idea?

我提議既 嗰排好like
Hope me like a friend, kiss me like a friend
大野先生 回憶出晒黎
哇正野

想問下點解會入到GT, 定係startup公司一般係多多益善有熱誠就唔多介意你咩背景?

GT唔係一間startup,佢係一間成熟既公司,今次同Sunny合作既project先至係一個startup,係既,startup創投好多時都係投個人(driver),而我咁岩係一個做過傳媒前線、做過管理、做過production、亦做過全職賭L既人,可能Sunny佢係睇中呢一點。
地獄有阿喱,天堂有佛像
佢地二合為一,成為阿里佛像
在冬天,佢會開雪櫃涼冷氣
在夏天,佢會去沙灘打邊爐
目的都係想
目的都係想
目的都係想
點化大家~~

近排聽開咩歌?

Young Queens,clockenflap睇過現場,幾型,MV都靚
https://www.youtube.com/watch?v=Qz2Wzl24Q8A
地獄有阿喱,天堂有佛像
佢地二合為一,成為阿里佛像
在冬天,佢會開雪櫃涼冷氣
在夏天,佢會去沙灘打邊爐
目的都係想
目的都係想
目的都係想
點化大家~~

近排聽開咩歌?

Young Queens,clockenflap睇過現場,幾型,MV都靚
https://www.youtube.com/watch?v=Qz2Wzl24Q8A

youtube search : Young Queenz
其實每個星期係咪都有個播歌指引
即係某啲歌要播多啲

Song List係由DJ們一齊投出嚟既,投完大家就要實行,就係咁lor。
留名
即係某啲歌要播多啲

Song List係由DJ們一齊投出嚟既,投完大家就要實行,就係咁lor。

點解有d歌有落榜週,有d歌一冠完就消失得無影無蹤?
即係某啲歌要播多啲

同細價股好似,彈得越急,冧棚冧得越狠
有時嗰排個市靜靜地,反而可以慢慢煲
如果嗰排多新股,隻隻等住上,炒到飛砂劈石之後亦可以直插冇影
因為趕住炒第隻
即係某啲歌要播多啲

因為趕住炒第隻

咁江湖傳聞話上半年DJ播自己心水
下半年係播唱片公司力谷果堆歌
有幾多成真?

因為趕住炒第隻

有幾多成真?

我諗都唔只上半年喇
即係某啲歌要播多啲

因為趕住炒第隻

咁傳聞每間公司都有得獎quota, 例如a music咁,quota得一個,janice有就jill冇,係咪真呢?希望你唔好介意問咁多,我諗好多人都好想知電台d幕後野
會唔會再有大野禪寺
會唔會再有大野禪寺

細個聽架勢堂
跟住變咗9點左右開始聽
覺得大野禪指好搞笑
但唔係你忠實聽眾
點睇eason 903嗰晚表現
Watdahell watdahell everybody watdahell
呀喱呀
好鍾意你既節目架我
cafe da nath真心好鍾意
前排仲因為重聽以前down落黎既乜野地獄
去揾返d舊碟
好掛住你既音樂節目呀
見到你個topic已經知係大野先生
好,真係想問
如果有機會,會唔會想做返dj做音樂節目?
唔一定係電台,其他平台都得
我想問,如果而家有感情問題, 大野先生會唔會接電話㗎?
即係某啲歌要播多啲

因為趕住炒第隻

有幾多成真?

唔會,如果係咁上半年D派台歌就唔會有奬攞啦
見到你個topic已經知係大野先生
好,真係想問
如果有機會,會唔會想做返dj做音樂節目?
唔一定係電台,其他平台都得

都係做聽眾幸福D~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞