前商台小DJ+前A記小員工轉行做it, 你問我答

797 回覆
246 Like 13 Dislike
不如你fb live 下 做下大野憚寺

搵Leo做返空中喱民更好

呢個係冇可能
不如你fb live 下 做下大野憚寺

呢個係冇可能

Leo 以前都喺Youtube 整笑談潮語話啦
呀喱,搵Leo 整個空中喱民special 啦

好想知當啲冰室執得七七八八嘅情況下,大佬冰室會唔會變成大佬藥房 (起翻首當年情先

講出黎話唔定有可能有一兩集 special 聽返
點睇呀wing? 佢同林若寧再婚你地有冇驚訝?
:原來咁多人聽你做節目大 有咩感想

誤人子弟

好多謝空中哩民陪我過左中學歲月,而家大學畢業出黎做緊野了。
個陣903真係每一位DJ都好出色,無論係老一代定係你地個一代既新人,你地既努力,聽眾係聽得出。

當初既你可能覺得好大壓力/不受重視或者鬱鬱不得志既感覺,但追完呢個post,或者你都估唔到原來你做既電台節目係香港唔少90後既集體回憶,帶比我地咁多正面影響,多謝你「誤人子弟」。

如果當日有火有Heart既後生阿哩知道既話,或者會選擇留低繼續改革電台,我地仲繼續聽緊你。

最後,真係真係好想再聽你同Leo做一次節目,fb live又好、直播app又好。

別人家事,豈可亂J

別人家事,豈可亂J

咁而人妻wing唔得
E記呢
留名

別人家事,豈可亂J

咁而人妻wing唔得
E記呢

E記好像single, re丁able.
幾時出5?
幾時出5?

今晚

別人家事,豈可亂J

咁而人妻wing唔得
E記呢

佢唔係同你個朋友拍緊拖咩?
你真係阿喱?
我以前長追住乜野地獄⋯⋯追到去豁達潮童已經係好後期嘅事

別人家事,豈可亂J

咁而人妻wing唔得
E記呢

e記係我以前中學既女神黎
你真係阿喱?

喂,你地做緊乜野呀?😈

呢個係冇可能

Leo 以前都喺Youtube 整笑談潮語話啦
呀喱,搵Leo 整個空中喱民special 啦

好想知當啲冰室執得七七八八嘅情況下,大佬冰室會唔會變成大佬藥房 (起翻首當年情先

支持 係youtube整個channel啦
你當年份demo好特別㗎?係咩路線
你真係阿喱?

喂,你地做緊乜野呀?😈

想當年係豁達潮童嘅年代已經有Facebook 仲點過歌 我仲記得係乜歌

別人家事,豈可亂J

咁而人妻wing唔得
E記呢

佢唔係同你個朋友拍緊拖咩?

https://youtu.be/T6UwDX9GCDM
你當年份demo好特別㗎?係咩路線

記得其中有一段係咁mix既:
(譚校長唱)人生……如夢……朋友……如霧如霧如霧(跳線)
(mvo阿喱)余慕蓮寫真集 有得賣喇!!

記憶中路線都係以為主, 但段demo已唔L見左了
幾時出5?

今晚

但可能好夜,媽你都唔係唔好等我門,我仲開緊工,搞緊隻app個logo⋯⋯
幾時出5?

今晚

但可能好夜,媽你都唔係唔好等我門,我仲開緊工,搞緊隻app個logo⋯⋯

又變返做喱老闆

純官感
左中右邊個好J啲?

純官感
左中右邊個好J啲?

要 professional 既話一定唔會係左

純官感
左中右邊個好J啲?

要 professional 既話一定唔會係左

但左係最起眼同易記但好似唔match fin tech, 中右都係差唔多, 似係正經d
我最掛住反而係
關公大戰外星人,居然冇人講!

成日逼住聽埋d唔L識欣賞既哥,就係為左等聽關公同外星人9 up!

我上面講左冇人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞