前商台小DJ+前A記小員工轉行做it, 你問我答

797 回覆
246 Like 13 Dislike

近喇,再估pls

林狗間房

再具體D吖唔該!

個位

佢個位一D都唔好坐,好近喇,再估pls
lm

上了100毛

再具體D吖唔該!

個位

唔係枱面下話
呀哩 果時晚晚聽你既有耳非文
陳強 leo 你 仲有個女仔 講唔正廣東話 好似叫有耳非文?
想問下佢地而家有咩搞作?
超掛住你把聲

陳強係100毛腦細之一
Leo喺Cap TV集團做緊
斐斐做緊劇團同藝術工作

原來係咁 多謝你
本身諗住訓 睇哂成個post
多謝你 勾起左我以前晚晚聽903既日子
而家人大左 冇聽收音機 仲有排捱
大家共勉之

個位

唔係枱面下話

枱上面啦

再具體D吖唔該!

個位

唔係枱面下話

B*I*N*G*O*
林公子張枱真係好乾淨,乜都冇,又夠大張,好岩OT同事成個攤上去,借埋秘書姐姐個咕𠱸,簡直就係高級蘇乞兒!

忘盡心中情⋯⋯
想問埋斐斐既廣東話係咪都仲係咁唔標準
當時你同 leo 一入黎就part森小,其實如果俾你再有得揀,會唔會覺得揀跟占奴好過跟森小?見你前幾版講到森美好嚴咁

其實我最想跟阿芝,全職幫佢防走光。

深夜音樂推介:

台灣巴打 - 落日飛車,得閒J吓
https://www.youtube.com/watch?v=d1REzQ75COs
深夜音樂推介:

台灣巴打 - 落日飛車,得閒J吓
https://www.youtube.com/watch?v=d1REzQ75COs

正喎

錄音室呢啲咁多電磁波既地方,我又點會以身試法
再估pls

貼士:呢個地方真係要好波POP先夠膽瞓!

YT間房

近喇,再估pls

最乾淨。。。林狗間房

YT間房

近喇,再估pls

最乾淨。。。林狗間房

原來已開估
想問埋斐斐既廣東話係咪都仲係咁唔標準

呢個可以幫佢答,係
仲係小學生個時日日聽住空中喱民做功課,而家都就大學畢業啦頂 時光這個壞人...

Btw,強帖留名
留名
陳強 leo 你 仲有個女仔 講唔正廣東話 好似叫有耳非文?
超掛住你把聲

陳強係100毛腦細之一
斐斐做緊劇團同藝術工作

Cap tv係facebook page出片個個cap tv?
好鍾意睇cap tv,leo係幕後搞手
超掛住你把聲

陳強係100毛腦細之一
斐斐做緊劇團同藝術工作

唔係枱面下話

B*I*N*G*O*
林公子張枱真係好乾淨,乜都冇,又夠大張,好岩OT同事成個攤上去,借埋秘書姐姐個咕𠱸,簡直就係高級蘇乞兒!

忘盡心中情⋯⋯

呢單野好似之前聽過下
以前細個晚晚聽大野先生架我!
仲勁想要你啲奧修禪卡 同鍾意睇呀全啲插畫
諗返起以前聽903既日子真係好開心,多謝你呀呀喱

以前就話寄demo比yt自薦,依家時代唔同左,仲可以用咩方法? 寄比Riley?
超掛住你把聲

陳強係100毛腦細之一
斐斐做緊劇團同藝術工作

Cap tv係facebook page出片個個cap tv?
好鍾意睇cap tv,leo係幕後搞手

好欣賞cap tv
阿喱
多謝乜嘢地獄令當時仲係中學雞嘅我有興趣聽流行曲以外嘅歌 擴闊咗眼界
另外你同Leo嘅空中喱民亦係讀書時期嘅美好回憶
嗰陣903真係有種魔力令人忍唔住直落聽到去發仔播歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞