前商台小DJ+前A記小員工轉行做it, 你問我答

797 回覆
246 Like 13 Dislike
入炒房要帶幾多錢?

【非宣傳】巴打, 喺連登宣傳炒房好似太過商業L, 不如你自己入去我地page望望, 置頂片有講
www.facebook.com/fryedu
點睇今年股市?信唔信今年係股災年?

回到盡咪21000,股災年?你聽班財演9up吖⋯⋯你望吓A50啲HSBC長倉盤,一到位幾M幾M咁掃,你估班大戶傻既咩

以前高登仔成日話支爆
你覺得黎緊幾年爆未?
點睇今年股市?信唔信今年係股災年?

回到盡咪21000,股災年?你聽班財演9up吖⋯⋯你望吓A50啲HSBC長倉盤,一到位幾M幾M咁掃,你估班大戶傻既咩

以前高登仔成日話支爆
你覺得黎緊幾年爆未?

幾年,Trump都未坐隱邊個夠膽睇幾年?風水佬就呃你十年八年
當國家隊趁股災自己買咁一半大陸權重股咁滯,我想問點支爆?
即係等於阿爺係大庄家,貨源歸埋邊,就算人仔再插,上證都唔會點插,就係咁原因。

有冇巴打話比我知發生咩事??
係咪堅既? 定玩野?
如果唔夠錢交學費可以用正途幫幫佢

係咪堅既? 定玩野?

荃灣喎,今朝

係咪堅既? 定玩野?

又係果d社會實驗

係咪堅既? 定玩野?

又係果d社會實驗

希望唔係,同情心唔玩得,玩到冇晒trust就會見死不救

係咪堅既? 定玩野?

又係果d社會實驗

恐怕要令你失望
因為仲有張係個男仔拎住同一張紙
同張家輝有冇關係
中學果時keep住夜晚聽空中喱民,咁快就十年

係咪堅既? 定玩野?

又係果d社會實驗

係金鐘中環一帶返打雜,敢答你:玩爛咗啦

又係果d社會實驗

係金鐘中環一帶返打雜,敢答你:玩爛咗啦

又係搵一男一女係街頭做試驗,睇吓男定女會多人so
點樣見到你隻貓Diana,點收養佢返屋企,佢同佢啲BB近況如何啦?
Btw 幾時有下一集睇呀?
Btw 幾時有下一集睇呀?

岩岩先喺GT放工,今晚等我挑燈夜J,第五集比較感性⋯
好想聽返關工大戰外星人
小五個陣聽吔野地獄
連係wt the hell都唔識
今年ugrad
多謝你
Lm
細so同呀wing結完又離
呀wing之後又跟高層
成件事好有趣
好掛住空中喱民同大野禪指
陪伴住好多人成長 嗰時真係晚晚追住聽
其實廣播劇係自己搵人定電台同你搵...我記得大野叔叔拆你屋有唔少人同你錄
係呢,阿喱知唔知E記而家做緊咩
我知佢轉左做歌手後就無左消息咁

好似估youtuber同塔羅師

好似估youtuber同塔羅師

以前成日見到架A記車牌既7人車係公司樓下,成日好想撞下睇下是咪黎老闆架車黎

https://www.facebook.com/ekee.w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞