[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
試下問客服?
唔知關唔關我refund事 有個包買錯左
試下講清楚個流程, 唔係好明
本身仲想等節目買D10萬金+箱優惠包黎升下卡LV 依家最貴158先得55K又好似唔太吸引
琴日見佢出左3個包,其中一個淨係78,1張傳奇卡,跟手買左4個,買第5個時唔小心按到158 之後因爲買左唔係原本想買既野所以係apple做左refund
做完左之後我就見到個3個包都變左灰色 唔知係有買數量既限制定點,之後岩岩升左a10諗住買個優惠包啦,點知係咁話交易處理中/驗證交易之類 連買8蚊石都買唔到到
我估
會唔會sc嗰邊以為你玩野, 買完又退錢就唔俾你買住.
如果你仲想買呢個活動包既話不如問下客服, 同佢講清楚咩問題.
影埋圖同埋啲收據, 正常黎講係會受理的
好,已send
因為見到7同8, 10同11既機率都一半一半咁

岩岩辛苦先上到3000,大部份都用呢兩個陣打上去
想問下巴打可以點樣再執執,(大部分卡都齊)
兩副都組得唔差喎
第一副電法可以換走佢, 1lv好似俾火球直接殺, 考慮下入3蚊?
第二副騎士轉弓手?
兩倍 Offer 真係得好少,
除非你課晒所有 Special Offer
而家sc愈黎愈度縮
以前x4 x5, 而家x2都夠膽死推出黎
新手長期比人巨人加王子一野沖埋黎都唔知點應付
我仲有2lv弓手同冰法
但好似冇乜作為
你騎士同夜女個位重疊左少少, 轉返個遠攻可能唔錯
弓手係講緊白卡個3水兩隻弓手喎?
Sor,2lv公主先岩
公主唔夾石頭人
我都有試過, 可惜都係唔得
試下先
女巫王子同骷髏軍團要課先有?
唔洗, 你慢慢玩就會抽到~
thx 呢加都係慢慢等開箱

呢加咁樣先打得上600
頭2000盃你當係摸索下個玩法~
簡定幾張key card自己中意玩既就升佢

準備課2個158升佐2張11LV 跟住應該R上13好定R豬上11?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞