[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有幾個fd 玩緊,我新手想入坑,巴打們建議開新acc玩/ 定收個acc返黎玩好d?
我覺得可以2樣同時做 因為你新手要用新ac先跟1到個技術同lv 直接買ac會比人屌爆
但係買ac會慳好多時間 同埋唔洗收好勁既ac都夠玩war
香港本地公會戰51th 排名公會 Toxic JJ 現招收各位毒撚巴打入黎一齊衝分!
如你已滿3400分,活躍玩家(打足採集日、決戰日),又想一起衝盃既話,ToxicJJ好歡迎你地入黎!

公會標籤:#YGYGRJ
聯絡人:積奧
https://t.me/Kong8kong

如果未滿以上要求,又好有興趣互相交流的話,都可pm左我傾下先
買個ac又咪係跌返落黎
無意思
點會冇意思 現成咁多卡比你war打challenge
講到尾盃其實冇咩用 好玩就得
上面高盃都係為靚profile而打
搞清楚自己為咩而玩
就好似好多人話要升卡打war咁
其實隻game得儲卡儲錢升卡呢個動作
升唔到卡咪升下技術
買a/c唔係買排名 係買入面既卡Level
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
我都係咁諗,要揾下d交易區望望先。
唔貴既話,我建議買AC
低LV AC乜都無得玩,又無正常公會收
反而買個AC同FD玩一排有返正常技術,快D入會求卡再上
香港本地公會戰51th 排名公會 Toxic JJ 現招收各位毒撚巴打入黎一齊衝分!
如你已滿3400分,活躍玩家(打足採集日、決戰日),又想一起衝盃既話,ToxicJJ好歡迎你地入黎!

如果未滿以上要求,又好有興趣互相交流的話,都可pm左我傾下先
邊度收acc好?
淘寶呱,未試過買賣AC
不過見淘寶有開局號,你可以問下幾錢先
有冇hea clan收人?
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
利申: 最高 49xx盃, 會捐夠卡, 不過冇乜時間玩
每日keep住開箱
逢一/五打到ClanWar
可以申請「會友鏢局肆號」
呢個就休閒小小既分會
有無人可以收留我小號啊?得3200分,部落戰7成勝率
有呀 唔介意嘅就入嚟 #8GGQCU

迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞