[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Share出黎參考下?

呢個陣暫時都係徘徊4400~4600 之間
選卡挑戰真係好難玩⋯⋯

突然發現組牌真係好重要,成副勁後排,但一張主力都無,完全埋唔到塔

全部主力,巨人天狗石人於一身又高水到出唔到

好喇,到副牌正常少少,你發現你唯一一張魔法係heal,真係得啖笑
正,夠非主流

巴打都玩咗好耐下,啲牌好高lv
d 所謂youtuber 喺比賽見到話呢副野係乜鳩
全部倒模既卡組有咩咁好玩
贏到仲有咩講

玩左一年左右啦
算係中期先入開始
幾時開始定型?
我3800前不斷轉牌組,有大皮卡,石人或者三槍
最後都係靠三槍

而家唔知玩咩三槍好

利申:用緊公廁黑王
差小小4千又連輸

換左冰人又突然唔識打,同攻城鎚好似有d重複既感覺,可能係我唔識用

玩得多就捉摸到佢有咩牌揀
有啲牌一定要好多野配合先用到
我次次選卡都12到
上面有個巴打我幫佢代打都1 take
選卡要對每張牌點用都有概念
同埋火法、地獄龍無解到佢既牌係副deck
好易比佢地磨死
選卡嗰陣可以調返轉黎諗吓
無錯,班youtuber對CR既發展有好大貢獻,好似OJ咁教大家技術(點拉兵,各部隊既視野仇恨值,各建築既大小等)其實真係好感謝佢地。
但開始牌組分享之後就變成大家都會玩埋一式一樣既牌組
覺得4000真係好難上到既 其實都唔使太執著上 4000以上根本兩個世界黎 不論技術層面定卡LV

依家攞個細AC 全副卡升哂1479 係3400-3800HEA玩下都幾過癮 唔課金始終好快就撞到樽頸位
有冇巴打試過係CR shop買野?
想買隻BB龍同買件T-shirt
運費貴唔貴?
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
需要每週互相捐卡同打20個王冠
每星期check唔捐會踢
多活躍玩家

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=6dd7zn39&platform=iOS
好多滿lv皇巨,狂暴精野,火球野豬

呢副狗衝deck真係好有娛樂性 ,三冠多過勝埸嘅感覺
只不過成日去到39xx,就忍唔到手想升埋

但最後都比人屈 上左去10次都有,就係差1 2場
唔知點解次次去到3900+個位就連輸 我都係差一場
而家輸到得3600
頭先對13lv精蠻加狂暴 反應慢少少都扣幾多血..
紫卡升6已經頭痛 都唔知點升7 仲要有3張
印象運費幾貴下 有會員訂過返黎
Keep住買epic chest
我試過幫親戚打
佢一路都係3800-3900徘徊
跟住幫佢衝上4000
3900好多人d牌lv都唔低
不過個問題係對分配水量、記牌、擺位完全無概念
一係就副deck 9唔搭8都唔知點守點攻
遲玩或者少打齊chest既話
一開頭升紫卡6係有d難度
打多d挑戰儲吓牌
我而家有d紫卡無求過都儲到7

是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞